Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Rolfstone Neo - Volledig Draadloze Oordopjes - Blu


 • Rolfstone Neo - Volledig Draadloze Oordopjes - Blu
  Rolfstone Neo - Volledig Draadloze Oordopjes - Blu ✔ Kleinste draadloze oordopjes op Bol.com ✔ Oplaadcase ✔ Super bass ✔ 30 uur muziek ✔ Handsfree bellen ✔ Waterbestendig

  Neo! De nieuwe super kleine oordopjes van Rolfstone
  Na de Rolfstone Nova (het model draadloze oordopjes met de meeste reviews op Bol.com!) hebben we nu een gloednieuw model in ons assortiment, de Rolfstone Neo!

  De Neo is volledig ontworpen voor het dagelijkse leven. De stijlvolle kleine oordopjes samen met de kleine oplaadcase zijn perfect om elke dag onderweg te gebruiken! Luister naar je muziek, bekijk je favoriete video’s of bel volledig handsfree. De Rolfstone Neo is zo klein en minimalistisch dat de oordopjes bijna niet zullen opvallen. Lees hieronder alle features van het nieuwste model van Rolfstone, de specialist in volledig draadloze oordopjes.

  Voordelen
  ✔ Inclusief oplaadcase
  ✔ 30 uur afspeelduur
  ✔ Super klein
  ✔ Handsfree bellen
  ✔ Minimal design
  ✔ Krachtige bass en heldere hoge tonen

  Speel tot 6 uur achter elkaar muziek
  Luister tot 6 uur achter elkaar muziek of bekijk je favoriete series onderweg. Dankzij de Bluetooth 5.0 chip zijn de oordopjes efficiënter en verbruiken ze minder stroom. Hierdoor zijn de oordopjes nog steeds super klein en hebben ze alsnog een lange afspeelduur. De Rolfstone Neo is gemaakt om je de hele dag te assisteren!

  Automatisch aan, automatisch verbonden!
  Zodra je de oordopjes uit de oplaadcase haalt gaan deze automatisch aan. Ze maken binnen 2 seconden verbinding met elkaar en gaan vervolgens op zoek naar een afspeelapparaat. Ben je al eens eerder met de oordopjes verbonden geweest en staat je Bluetooth aan? Dan verbinden de oordopjes vervolgens automatisch met je telefoon!

  Laad de oordopjes onderweg op in de super kleine oplaadcase
  Wanneer je klaar bent met muziek luisteren plaats dan de oordopjes in de oplaadcase. In deze oplaadcase zit een batterij die ze onderweg tot 3 keer opnieuw kan opladen! Deze oplaadcase is speciaal ontworpen om makkelijk onderweg te gebruiken. Het is namelijk een van de kleinste cases op de markt! Dankzij het kleine formaat kun je de oplaadcase makkelijk in je zak overal mee naartoe nemen.

  De oplaadcase sluit perfect dankzij de ingebouwde magneten. Het volledig opladen van de oordopjes duurt ongeveer een uur. Maar na een kwartier in de oplaadcase kun je de oordopjes alweer 3 uur achter elkaar gebruiken! Wanneer uiteindelijk ook de oplaadcase leeg is dan is deze op te laden met de meegeleverde Micro-USB kabel.

  Makkelijk en veilig onderweg opladen door de magneten in de oplaadcase
  In de oplaadcase zitten magneten waardoor de oordopjes bijna vanzelf in de oplaadcase worden geplaatst en zorg ervoor dat ze altijd op hun plaats blijven zitten. Wanneer je de oordopjes onderweg uit de oplaadcase wilt halen hoef je je dus geen zorgen te maken dat ze per ongeluk eruit zullen vallen.

  Handsfree: Neem je telefoon op zonder je telefoon aan te raken
  In beide oordopjes zit een microfoon. Zodra je de oordopjes gekoppeld hebt aan je telefoon en je wordt gebeld dan krijg je een melding. Neem het inkomende gesprek op door 1 keer op de knop te drukken van een van de oordopjes. Het geluid van de oproep komt uit beide oordopjes. De Active Noise Reduction technology filtert alle omgevingsgeluiden weg zodat je altijd goed verstaanbaar bent. Wil je de inkomende oproep afwijzen? Hou dan het knopje 2 seconde ingedrukt en luister automatisch weer verder naar je muziek. Dit is perfect om te telefoneren wanneer je onderweg bent.

  Bekijk video’s en luister muziek
  Bekijk onderweg video’s en luister muziek. Door Bluetooth 5.0 zit er geen vertraging in het geluid waardoor makkelijk video’s kan kijken!

  Stevige bass en heldere hoge tonen
  De Rolfstone Neo oordopjes zijn meer dan alleen volledig draadloos, ze klinken ook nog eens geweldig! De bass wordt zeer goed benadrukt en het dynamische geluid vormt de perfecte soundtrack voor je dagelijkse leven.

  De oordopjes blijven bij elke beweging goed in de oren zitten!
  De oordopjes zijn zeer klein en worden geleverd met 3 paar siliconen eartips. Deze eartips komen in de maten Small, Medium en Large. Kies de maat die het beste in jouw oren zit voor optimaal geluid en een optimale pasvorm. De oordopjes wegen maar 3.5 gram per stuk! Hierdoor kan je ze uren achter elkaar dragen zonder dat deze gaan irriteren.

  Universeel: Rolfstone Neo werkt met elk Bluetooth apparaat
  De Rolfstone Neo echt draadloze oordopjes werken met elk Bluetooth apparaat. Dus ook wanneer je afspeelapparaat geen Bluetooth 5.0 heeft. Ze werken dus met alle Android smartphones zoals de Samsung Galaxy’s, met alle modellen iPhone’s maar ook met tablets zoals de iPad, laptops en computers.

  Zweet- en regenbestendig
  De Rolfstone Neo oordopjes zijn IPX6 gecertificeerd. Dit betekent dat de oordopjes stof en spatwaterdicht zijn. Dus wanneer er onderweg regendruppels op de oordopjes terecht komen is dit geen probleem.

  Selecteer het volgende nummer of pauzeer de muziek zonder je mobiel aan te raken
  Play of pauzeer je muziek door 1 keer op de knop te drukken. Volgend nummer afspelen? Klik dan 2 keer op een van beide oordopjes. Het vorige nummer afspelen? Klik dan 3 keer achter elkaar op het knopje.

  SpecificatiesVoeding en batterijduur
  • Afspeeltijd oordopjes: 6 uur
  • Afspeeltijd met oplaadcase: 30 uur
  • Oordopjes volledig opladen: 1 uur
  • Stand-by tijd: 30 uur

  Bluetooth
  • Versie: 5.0
  • Afspeel afstand: 15 meter (zonder obstakels)

  Compatibiliteit
  • Apple iPhones
  • iPad
  • Samsung Galaxy
  • Alle apparaten met Bluetooth

  Afmetingen
  • Oordopjes: 23 x 12 x 14 mm
  • Oplaadcase: 44 x 44 x 35 mm
  • Gewicht oordopjes: 3.5 gram

  In de doos
  • Oplaadcase
  • 2 echt draadloze oordopjes
  • USB naar Micro USB kabel
  • Eartips 2 x Small, 2 x Medium en 2 x Large.

  89


  Titel: Rolfstone Neo - Volledig Draadloze Oordopjes - Blu
  Prijs: € 89,00
  Productcode: 9200000115952825


   

✔ Kleinste draadloze oordopjes op Bol.com ✔ Oplaadcase ✔ Super bass ✔ 30 uur muziek ✔ Handsfree bellen ✔ Waterbestendig

Neo! De nieuwe super kleine oordopjes van Rolfstone
Na de Rolfstone Nova (het model draadloze oordopjes met de meeste reviews ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top