Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Philips Avent SCF883/01 Stomer / blender


 • Philips Avent SCF883/01 Stomer / blender
  Philips Avent SCF883/01 Stomer / blender Gezonde voeding is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van je baby. Met de Philips Avent SCF883/01 - Stomer/blender maak je zelf heel eenvoudig heerlijke maaltijden, afgestemd op de behoeften van je baby. Niet alleen stomen en blenden is mogelijk maar ook ontdooien en verwarmen. Met deze 4-in-1 babyvoedingmaker van Philips Avent kun je zowel fruit als groenten, vis en vlees in de stomer/ blender bereiden.
  Ideaal!

  Philips Avent SCF883/01:
  Geschikt voor
  Met deze stomer/blender kun je stomen, blenden, ontdooien en verwarmen
  Gezond koken met stoom
  Ontvang een spatel, receptenboekje en bewaarkan (120 ml)
  Bereid wel 4 maaltijden met de kan van 1 liter
  Geschikt voor elke voedingsfase, van gepureerd tot grof


  Belangrijkste kenmerken Philips Avent Stomer/blender
  Gezond koken met stoom voor je kindje
  Stomen is een gezonde manier van koken. Met deze Philips Avent stomer/blender wordt de stoom van beneden naar boven gecirculeerd. Hierdoor worden alle ingrediënten gelijkmatig gegaard zonder te koken. De voedzame kracht, textuur en het kookvocht blijven behouden tijdens het mengen. Met de stomer is het mogelijk om groenten en fruit zeer fijn te mengen of juist te kiezen voor wat grovere texturen.


  Stoom, blend, ontdooi en verwarm je zelfgemaakte maaltijden
  Met de 4-in-1 gezonde babyvoedingmaker maak je in een en dezelfde kan voedzame, zelfgemaakte maaltijden. Serveer het voedsel direct of bewaar het in het meegeleverde bewaarbakje om het later weer op te warmen met de gebruiksvriendelijke functies voor opwarmen of ontdooien

  Gebruiksgemak
  Zodra de ingrediënten zijn gestoomd hoor je een pieptoon. Til de kan op, draai hem op en vergrendel hem om het gestoomde voedsel naar wens te mixen. Met de kan van 1000 ml kun je tot wel vier maaltijden bereiden, waarbij je bijvoorbeeld één maaltijd serveert en drie maaltijden in de koelkast of vriezer voor later kunt bewaren. De kan en het mes zijn vaatwasbestendig en dankzij het open ontwerp is het apparaat eenvoudig schoon te maken. Met de timer kun je de optimale bereidingstijd per gerecht instellen.


  Van puree tot dikke hapjes, geschikt voor elke vaste/voedingsfase
  Van zeer fijn gemengde groenten en fruit tot combinaties van ingrediënten zoals vlees, vis en peulvruchten en het creëren van vastere structuren: deze babyvoedingmaker maakt het bereiden van gezond voedsel eenvoudig voor elke vaste-voedingsfase.

  Recepten inspiratie
  Receptenboekje
  Bij de Philips Avent stomer wordt een receptenboekje meegeleverd, waarin voedingsadvies wordt geboden met lekkere, verse recepten en maaltijdideeën waarmee je je baby een gezonde start in het leven geeft en goede eetgewoonten aanleert.

  Recepten app
  Download de app met voedingsadvies voor je kleintje. Lees de stapsgewijze handleiding, bekijk leuke en informatieve video’s en vind veel nuttige tips en trucs om je te helpen met de overstap voor je kindje naar vast voedsel.

  Wil je meer weten over welke ingrediënten je kunt stomen en welke stoomtijden hierbij horen? Bekijk dan het bereidingsadvies voor de Philips Avent stomer.


  Specificaties
  Stomen, blenden, ontdooien en verwarmen
  Gezond stomen door gelijkmatige garing ingrediënten
  Geschikt voor gepureerd en grof voedsel
  Met receptenboekje met gezonde recepten voor je baby
  BPA vrij
  Met instelbare timer


  Standaard meegeleverd
  Spatel
  Bewaarkan
  Receptenboekje

  Nog geen keuze kunnen maken? Vergelijk hier de Philips Avent stomer/blenders.

  165,0 132


  Titel: Philips Avent SCF883/01 Stomer / blender
  Prijs: € 132,00
  Productcode: 9200000095066557


   

Gezonde voeding is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van je baby. Met de Philips Avent SCF883/01 - Stomer/blender maak je zelf heel eenvoudig heerlijke maaltijden, afgestemd op de behoeften van je baby. Niet alleen stomen en blenden is mogelij....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top