Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Mondkapje Stofmasker FFP2 met filter 10st. per doo


 • Mondkapje Stofmasker FFP2 met filter 10st. per doo
  Mondkapje Stofmasker FFP2 met filter 10st. per doo Mondmaskers met ventiel FFP2 - Mondkapjes - Maskers met elastiek en filter – Voldoet aan EU-WETGEVING – Beschermingsmaskers -
  Ademhalingsbeschermingsmaskers FFP2 met filter.
  Dit FFP2 stof mondmasker beschermt tegen schadelijke stoffen, rook en op water en olie gebaseerde nevels en aërosolen, biologische werkzame stoffen uit risicogroep II. Voldoet aan de CE0426-EN149 2001-FFP2 norm. Het masker is voorzien van een afdichting in het neusprofiel en een uitademventiel.
  Standard norm: EN149:2001 + A1:2009
  Beschermingsklasse: Optimale bescherming (FFP2)
  Extra : Heeft een uitademventiel (V)
  Er zijn twee grote verschillen tussen een chirurgisch masker en een ademhalingsbeschermingsmasker (ook wel mond-neusmasker of FFP-masker genoemd):
  Een chirurgisch masker houdt vloeistofspatten tegen, maar geen kleine deeltjes, zoals virussen, bacteriën en fijne stofdeeltjes. Het ademhalingsbeschermingsmasker (FFP-masker) houdt die deeltjes WEL tegen. Daarnaast sluit het chirurgisch masker niet goed aan op het gezicht waardoor ongefilterde lucht langs de randen ingeademd wordt.
  Wanneer een FFP-masker dragen?
  Het ademhalingsbeschermingsmasker biedt bescherming tegen micro-organismen, zoals VIRUSSEN en bacteriën die in de lucht zweven. Het beschermt u bijvoorbeeld voor besmetting bij een hoestende patiënt met een infectieziekte. Het is belangrijk dat u zich goed beschermt bij risicovolle handelingen waarbij micro-organismen of kleine deeltjes in de lucht komen. Als het onduidelijk is of een handeling risicovol is, overleg dan met collega’s. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met ziekenhuishygiëne of de arbodienst.
  Verschil FFP1, FFP2 en FFP3
  Er zijn verschillende typen ademhalingsbeschermingsmaskers: FFP1, FFP2 en FFP3. Grootste verschil is de filtercapaciteit van het materiaal. Een FFP3-masker heeft de beste filtercapaciteit. Een FFP1-masker is wat minder effectief. In de zorg wordt vooral gebruik gemaakt van FFP1- en FFP2-maskers. In protocollen is beschreven welk type masker u moet gebruiken. Het type staat op de verpakking.

  89,95


  Titel: Mondkapje Stofmasker FFP2 met filter 10st. per doo
  Prijs: € 89,95
  Productcode: 9200000129861526


   

Mondmaskers met ventiel FFP2 - Mondkapjes - Maskers met elastiek en filter – Voldoet aan EU-WETGEVING – Beschermingsmaskers -
Ademhalingsbeschermingsmaskers FFP2 met filter.
Dit FFP2 stof mondmasker beschermt tegen schadelijke st....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top