Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

2in1 suite 3M 6800 Volgelaatsmasker Gasmasker veil


 • 2in1 suite 3M 6800 Volgelaatsmasker Gasmasker veil
  2in1 suite 3M 6800 Volgelaatsmasker Gasmasker veil Voor hulp bij keuze en uitleg over filters en gasmaskers, instructie videos en meer informatie bezoek de volgende website: LETOP! DOOR DE OMSTANDIGHEDEN KUNNEN MASKERS NA AANKOOP NIET RETOUR WORDEN GESTUURD!

  RETOUR ZENDINGEN ZULLEN WORDEN GEWEIGERD!!

  https://sites.google.com/view/masker-gids/homepage
  De 2 in 1 suite 3M 6800 volgelaatsmasker is zeer duurzaam, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Dankzij het lichte gewicht, uitgebalanceerde ontwerp en siliconen gezichtsafdichting kent het masker een hoog draagcomfort. Bovendien beschikt 7 in 1 suite 3M 6800 over een grote lens voor een breed gezichtsveld en over een uitademventiel ter verlaging van de ademweerstand. Het volgelaatsmasker is te combineren met 3M stoffilters of cartridges voor beschermenging tegen stofdeeltjes, gassen en dampen.  ➤Zacht en hypoallergeen gelaatstuk van elastomeer

  ➤Lens van polycarbonaat (kras en schokbestendig)

  ➤Vier hoofdbanden

  ➤Twee filters voor betere gewichtsverdeling en meer zicht

  ➤Hoog draagcomfort

  ➤Opening voor extra duurzaamheid en gemakkelijke reiniging

  ➤Dubbele bajonetaansluiting

  ➤Eenvoudig in gebruik

  ➤Geschikt voor alle 3M-filters met bajonetaansluiting

  ➤Gewicht: 400 gram

  ➤Voldoet aan de norm EN 136  De 2 in 1 suite omvat:
  1 x 3M 6800 fullface gezichtsmasker


  1 x 2 stuks 3m2091 P100 filters

  Specificaties van bijgeleverde 2091 Filter:

  De 3M ™Roetfilter 2091, P100 helpt ademhalingsbescherming te bieden tegen blootstelling aan lood, asbest, cadmium, arseen en MDA. Het filter is effectief voor concentraties tot 10 keer de toelaatbare blootstellingslimiet (PEL) met halve gelaatsstukken, of 50 keer PEL met kwantitatief passende geteste volledige gelaatsstukken. Dit filter helpt beschermen tegen een breed scala aan vervuilde deeltjes op olie- en niet-oliebasis. 3M's Advanced Electret Media (AEM) biedt een comfortabele lichtgewicht, gemakkelijk ademende combinatie. De 2091 wordt vaak gebruikt voor lassen, solderen, snijbranden, metaalgieten en solderen. De inventarisbehoeften en trainingsvereisten van veiligheidsapparatuur zijn verminderd omdat dit filter voor veel verschillende toepassingen werkt. Het filter is zowel vlam- als waterbestendig. Industrieën waar dit filter vaak wordt gebruikt, zijn landbouw, constructie,

  Het filter werkt met een breed scala aan gezichtsstukken, waaronder 3M ™ Half en Full Facepieces 6000, 7000 en FF-400-serie. Indien gebruikt met 3M ™ Adapter 502, kan het filter ook worden gebruikt met 3M ™ Respirator 5000 Series of 3M ™ Cartridge 6000 Series. Het filter is NIOSH (National Institute for Occupational Safety and Health) goedgekeurd voor omgevingen die bepaalde olie- en niet-olie-gebaseerde deeltjes bevatten. Aan het filter is in het NIOSH-systeem de kleurcode "magenta" toegewezen. Het P91-filter van de 2091 P100 voldoet aan de testcriteria van de NIOSH-serie en biedt een filterefficiëntie van ten minste 99,97 procent tegen deeltjes.

  Het inademen van gevaarlijke deeltjes kan een risico voor uw gezondheid vormen. NIOSH, een federale overheidsinstantie, heeft het 3M ™ roetfilter 2091 getest en goedgekeurd om de blootstelling aan bepaalde deeltjes te helpen verminderen.

  98,95


  Titel: 2in1 suite 3M 6800 Volgelaatsmasker Gasmasker veil
  Prijs: € 98,95
  Productcode: 9200000131366365


   

Voor hulp bij keuze en uitleg over filters en gasmaskers, instructie videos en meer informatie bezoek de volgende website: LETOP! DOOR DE OMSTANDIGHEDEN KUNNEN MASKERS NA AANKOOP NIET RETOUR WORDEN GESTUURD!

RETOUR ZENDINGEN ZULLEN WORDEN GEWEIGE....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top