Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

3M Mondmasker met FFP2-filter - Comfortabel materi • 3M Mondmasker met FFP2-filter - Comfortabel materiaal en met uitademventiel (per stuk / per piece)

  3M Mondmasker met FFP2-filter - Comfortabel materi ✔️ Beschermt volgens de FFP2-classificatie. ✔️Volgt EU-richtlijnen en CE-goedgekeurd ✔️Makkelijk ademen door uitademventiel ✔️Comfortabel, licht van gewicht en makkelijk te gebruiken ✔️Per stuk verkocht / Sold per piece Dit stofmasker is licht van gewicht en heeft een groter huidcomfort door de zachte binnenschaal. Centraal CPC uitademventiel reduceert warmteopbouw, wat ademhalen koeler en eenvoudiger maakt. FFP2-gecertificeerde maskers zijn de gemiddelde categorie beschermingsmaskers. Deze heben een efficiëntie van minimaal 94% en aan de zijkant mag de lekkage niet meer dan 8% zijn. Let op: incorrect aanpassing van het masker op het gezicht is kan de effectiviteit beïnvloeden. Wij raden daarom aan om gebruiksinstructies online te vinden of op te vragen bij de verkoper, en voor advies omtrent adembescherming contact op te nemen met gekwalificeerde experts zoals het RIVM, of relevante arbeidsveiligheidsorganisaties. De informatie op deze pagina is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. U kunt aan de informatie op deze productpagina geen rechten ontlenen. Evenmin kan de verkoper aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou kunnen voorkomen.

  20,95


  Titel: 3M Mondmasker met FFP2-filter - Comfortabel materi
  Prijs: € 20,95
  Productcode: 9200000130792673


   

✔️ Beschermt volgens de FFP2-classificatie. ✔️Volgt EU-richtlijnen en CE-goedgekeurd ✔️Makkelijk ademen door uitademventiel ✔️Comfortabel, licht van gewicht en makkelijk te gebruiken ✔️Per stuk verkocht / Sold per piece Dit stofmaske....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top