Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Desinfecterende Handgel - 100ml


 • Desinfecterende Handgel - 100ml
  Desinfecterende Handgel - 100ml Desinfectie handgel van 100 ml. Eenvoudig aan te brengen vanwege de doseerdop. De desinfectie handgel doodt ziektekiemen en bacteriën op een effectieve en snelle manier. Deze desinfectie alcohol 70 handgel is een ontsmettingsmiddel wat zonder enige toevoeging direct aangebracht kan worden. Zo is de handgel handig mee te nemen door zijn compacte formaat en is deze altijd klaar voor gebruik. Een absolute must voor een adequate desinfectie.
  Gebruiksaanwijzing: Deze handgel is direct klaar voor gebruik. Gebruik deze handgel alleen wanneer desinfectie noodzakelijk is, maar niet voor het reinigen van de handen. Was voor gebruik de handen eerst met water en zeep. Droog vervolgens de handen goed af. Breng voldoende desinfectie handgel (minimaal 3 ml) aan op de handen. Verdeel vervolgens de desinfectie gel over de handen doormiddel van dezelfde beweging die je normaal maakt bij het wassen van je handen. Laat vervolgens je handen 30 seconden aan de lucht drogen. Je handen zijn nu goed gedesinfecteerd. Afspoelen is niet nodig. Geadviseerde dosering per gebruik: 3 ml. Inwerktijd: 30 seconden.

  8,95


  Titel: Desinfecterende Handgel - 100ml
  Prijs: € 8,95
  Productcode: 9200000131054423


   

Desinfectie handgel van 100 ml. Eenvoudig aan te brengen vanwege de doseerdop. De desinfectie handgel doodt ziektekiemen en bacteriën op een effectieve en snelle manier. Deze desinfectie alcohol 70 handgel is een ontsmettingsmiddel wat zonder enige t....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top