Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BUCHNER ® Carpale Tunnel Syndroom Brace - Zwart -


 • BUCHNER ® Carpale Tunnel Syndroom Brace - Zwart -
  BUCHNER ® Carpale Tunnel Syndroom Brace - Zwart - In de categorie ‘beste medisch hulpmiddel voor de pols’ is deze verstelbare carpale tunnelspalk op MediconsumerReport.com als absolute nummer 1 uit de bus gekomen. Zo werd onder andere de kwaliteit van deze verstelbare carpale tunnelspalk geroemd. De hoogwaardige afwerking draagt bij aan de lange levensduur van de verstelbare spalk. Internationaal wordt deze verstelbare carpale tunnelspalk voorgeschreven door medici uit verschillende beroepsgroepen. Voor iedereen die kampt met zwakke polsen is deze spalk een uitkomst. Vooral mensen die lijden aan het carpaal tunnel syndroom hebben veel profijt van de verstelbare spalk. De verstelbare carpale tunnelspalk is onder andere gemaakt van nylon. Dit materiaal draagt zeer comfortabel en zorgt ervoor dat u uw pols soepel kunt bewegen. De spalk is in twee maten verkrijgbaar. Qua kleur heeft u de kleur zwart.
  Voordelen verstelbare carpale tunnelspalk Benieuwd naar de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze verstelbare carpale tunnelspalk? We zetten ze uiteraard graag voor u op een rij. Professionele kwaliteit Draagt comfortabelSoepel materiaal Eenvoudig te reinigenIn verschillende maten Praktische tips Volg onderstaande tips op voor een lange levensduur en optimaal gebruik van de verstelbare carpale tunnelspalk. • De verstelbare carpale tunnelspalk is eenvoudig te reinigen. Zo kunt u deze wassen in de wasmachine. Het is hierbij wel belangrijk dat u de wasvoorschriften in acht neemt. • Het klittenband kunt u eenvoudig schoonmaken door hier met een oude tandenborstel overheen te gaan. U verwijdert zo het vuil en hierdoor is het klittenband weer als nieuw. Hoe te gebruiken? Leg de verstelbare carpale tunnelspalk opengevouwen voor u neer. Doe uw duim door de daarvoor bestemde opening. Vouw de verstelbare vervolgens om uw pols en haal de banden door de gespjes. Bevestig vervolgens de uiteinden van de banden door middel van het klittenband.

  27,5


  Titel: BUCHNER ® Carpale Tunnel Syndroom Brace - Zwart -
  Prijs: € 27,50
  Productcode: 9200000103390355


   

In de categorie ‘beste medisch hulpmiddel voor de pols’ is deze verstelbare carpale tunnelspalk op MediconsumerReport.com als absolute nummer 1 uit de bus gekomen. Zo werd onder andere de kwaliteit van deze verstelbare carpale tunnelspalk geroem....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top