Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BUCHNER ® Magnetische Rugbrace - Zwart - Maat L


 • BUCHNER ® Magnetische Rugbrace - Zwart - Maat L
  BUCHNER ® Magnetische Rugbrace - Zwart - Maat L Veel mensen hebben te kampen met rugklachten of hebben een zwakke rug. Een klein beetje hulp en ondersteuning kun je dan vaak goed gebruiken. De rugbrace is een hulpmiddel dat de rug ondersteunt en bovendien bijdraagt aan de juiste houding. DRAAGT COMFORTABEL - De rugbrace is gemaakt van prettig aanvoelend neopreen materiaal en is in verschillende maten verkrijgbaar. De brace is eenvoudig zelf om te doen en ook is de brace gemakkelijk schoon te maken.
  Voordelen rug brace Het is altijd prettig om de belangrijkste voordelen van een product als deze rug correctie brace nog even overzichtelijk op een rijtje te zien. Deze rug brace: Vermindert pijnDraagt bij aan een juiste houdingDraagt comfortabelIs eenvoudig zelf om te doen.
  Praktische tips Voor een optimaal gebruik en een lange levensduur van deze rug correctie brace raden we je aan om onderstaande tips ter harte te nemen. • Draai de correctie brace op lage temperatuur mee in de wasmachine voor een snelle reiniging
  Hoe gebruik je de rug brace? Als eerste doe je beide armen door de ‘mouwen’ van de brace. Vervolgens pak je de beide brede banden beet ter hoogte van je onderrug en maak je deze ter hoogte van je buik aan elkaar vast met behulp van de klittenbandsluiting. Trek de banden niet te strak, maar juist op een manier dat je er steun van voelt. Desgewenst kun je ook de banden waar de armen door zijn gegaan aantrekken.

  23,5


  Titel: BUCHNER ® Magnetische Rugbrace - Zwart - Maat L
  Prijs: € 23,50
  Productcode: 9200000098819554


   

Veel mensen hebben te kampen met rugklachten of hebben een zwakke rug. Een klein beetje hulp en ondersteuning kun je dan vaak goed gebruiken. De rugbrace is een hulpmiddel dat de rug ondersteunt en bovendien bijdraagt aan de juiste houding. DRAA....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top