Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

How I Am Feeling


 • How I Am Feeling
  How I Am Feeling Al meer dan vijf jaar is Lauv stil en gestaag een van de rijzende sterren van de pop geworden. Hij heeft zijn muziek volledig onafhankelijk uitgebracht met miljarden streams op zijn naam. Hij schreef voor enkele van de grootste sterren ter wereld, speelde op late night talkshows, speelde in uitverkochte stadions als voorprogramma van Ed Sheeran. En dit allemaal nog voor de release van zijn debuutalbum ~how i'm feeling~. Het album bevat 21 tracks en samenwerkingen met o.a. BTS, LANY, Anne-Marie, Troye Sivan en meer.
  ~how i'm feeling~ gaat over het accepteren en vieren van de verschillende facetten van onszelf en de diverse persoonlijkheden die we bij ons dragen. De verschillende persoonlijkheden komen ook terug op de artwork, deze zes ‘Little Lauvs’ hebben elk hun eigen kleur die elk een aspect van zichzelf vertegenwoordigen. Ze bestaan uit: de clown van de klas, de hopeloze romanticus, de existentialist, de fuckboy, een positieve en pittige Lauv.

  31,99


  Titel: How I Am Feeling
  Prijs: € 31,99
  Productcode: 9200000130853071


   

Al meer dan vijf jaar is Lauv stil en gestaag een van de rijzende sterren van de pop geworden. Hij heeft zijn muziek volledig onafhankelijk uitgebracht met miljarden streams op zijn naam. Hij schreef voor enkele van de grootste sterren ter wereld, sp....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top