0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

How I Am Feeling


 • How I Am Feeling
  How I Am Feeling Al meer dan vijf jaar is Lauv stil en gestaag een van de rijzende sterren van de pop geworden. Hij heeft zijn muziek volledig onafhankelijk uitgebracht met miljarden streams op zijn naam. Hij schreef voor enkele van de grootste sterren ter wereld, speelde op late night talkshows, speelde in uitverkochte stadions als voorprogramma van Ed Sheeran. En dit allemaal nog voor de release van zijn debuutalbum ~how i'm feeling~. Het album bevat 21 tracks en samenwerkingen met o.a. BTS, LANY, Anne-Marie, Troye Sivan en meer.
  ~how i'm feeling~ gaat over het accepteren en vieren van de verschillende facetten van onszelf en de diverse persoonlijkheden die we bij ons dragen. De verschillende persoonlijkheden komen ook terug op de artwork, deze zes ‘Little Lauvs’ hebben elk hun eigen kleur die elk een aspect van zichzelf vertegenwoordigen. Ze bestaan uit: de clown van de klas, de hopeloze romanticus, de existentialist, de fuckboy, een positieve en pittige Lauv.

  31,99


  Titel: How I Am Feeling
  Prijs: € 31,99
  Productcode: 9200000130853071


   

Al meer dan vijf jaar is Lauv stil en gestaag een van de rijzende sterren van de pop geworden. Hij heeft zijn muziek volledig onafhankelijk uitgebracht met miljarden streams op zijn naam. Hij schreef voor enkele van de grootste sterren ter wereld, sp....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top