Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

EINHELL GC-SA 1231 Vertikuteerder en Beluchter


 • EINHELL GC-SA 1231 Vertikuteerder en Beluchter
  EINHELL GC-SA 1231 Vertikuteerder en Beluchter De Einhell GC-SA 1231 is een krachtige en betrouwbare Elektrische Vertikuteerder en Beluchter, die je helpt bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Gebruik de machine bijvoorbeeld voor het onderhouden van een mooi en gezond gazon in de tuin of een parkje. De machine is geschikt voor het verticuteren van kleine tot middelgrootte gazons. Men raadt deze machine aan voor het verticuteren en beluchten van grondoppervlakken tot 300 vierkante meter.
  Optimaal resultaat door 1200 Watt motor
  Deze elektrische verticuteerder en beluchter beschikt over een krachtige motor met een vermogen van 1200 Watt. De motor biedt voldoende kracht om onkruid, mos, takken en wortels uit het gazon te halen, zodat het gazon mooi en gezond blijft.
  Verticuteren en beluchten
  Voor het verticuteren van het gazon kan gebruik worden gemaakt van de messenwals met acht dubbele messen, die een werkbreedte van 31 centimeter biedt. De messen snijden verticaal in het gras en dit is bedoeld om mos, onkruid en oud gemaaid gras te verwijderen. Op deze manier ontstaat ruimte voor nieuw, gezond gras waarbij ook de toevoer van mest en water beter functioneert na het verticuteren. Diezelfde werkbreedte wordt geboden door de beluchtingsrol met tweeënveertig klauwen. Bij beluchten zorg je ervoor dat er beluchtingsgaten in het gazon worden geboord wat zorgt voor meer zuurstofopname van het gazon en een betere doorvoer van (regen)water. Op deze manier kunnen de wortels van het gras weer groeien.
  Instelbare verticuteerdiepte
  Laat de machine perfect aansluiten bij het huidige gazon, door de verticuteerdiepte vooraf in te stellen. Je hebt hierbij de keuze uit drie verschillende standen (tot 9 mm). Wanneer je de machine tijdelijk niet gebruikt kun je deze op de parkeerstand zetten, om de messen en het gazon niet te beschadigen.
  Verstelbare duwboom
  De duwboom is in hoogte verstelbaar, om deze af te stellen bij je eigen lichaamslengte. Dit maakt het gebruik van de machine een stuk comfortabeler. Daarbij is de duwboom inklapbaar, zodat je de elektrische vertikuteerder en beluchter ruimtebesparend op kunt bergen.
  Grote wielen
  Dankzij de grote wielen onder de machine is de elektrische verticuteerder en beluchter moeiteloos over verschillende ondergronden voort te duwen. Daarbij zorgen de wielen ervoor dat het gazon onbeschadigd blijft tijdens het verticuteren en beluchten.
  Opvangzak voor vrijgekomen tuinafval
  Met de grote opvangzak achter de machine wordt het vrijgekomen tuinafval direct opgevangen. Doordat de opvangzak een volume van 28 liter heeft, wordt je een lange werkduur geboden.
  Robuuste behuizing
  De machine is uitgevoerd met een robuuste, schokbestendige kunststof behuizing die bestand is tegen een hoge belasting.

  De belangrijkste specificaties van de machine:
  - Aansluiting: 230 V / 50 Hz
  - Vermogen: 1200 W
  - Werkbreedte: 310 mm
  - 3 verticuteerdieptes: 3, 7 en 9 mm
  - Aantal messen op de messenwals: 8 dubbele
  - Aantal klauwen op de beluchtingsrol: 42
  - Diameter wielen voor / achter: 170 mm / 60 mm
  - Inhoud opvangbak: ca. 28 L
  - Aanbevolen voor gazons tot 300 m²
  - Deze machine maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn
  - 2 jaar fabrieksgarantie

  104,2


  Titel: EINHELL GC-SA 1231 Vertikuteerder en Beluchter
  Prijs: € 104,20
  Productcode: 9200000039985954


   

De Einhell GC-SA 1231 is een krachtige en betrouwbare Elektrische Vertikuteerder en Beluchter, die je helpt bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Gebruik de machine bijvoorbeeld voor het onderhouden van een mooi en gezond gazon in de tu....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top