Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

JBL C45BT Zwart - Draadloze on-ear koptelefoon


 • JBL C45BT Zwart - Draadloze on-ear koptelefoon
  JBL C45BT Zwart - Draadloze on-ear koptelefoon De JBL C45BT is de ideale koptelefoon voor elk moment. Voor in het openbaar vervoer, op school of op werk. De C45BT is van alle gemakken voorzien. Heerlijk JBL geluid, draadloos via bluetooth, en dat 16 uur lang. Bellen is ook geen probleem, dat kan gewoon handsfree via de oorschelp, of de kabel. Ook belangrijk: de JBL C45BT is voorzien van leren kussens en een comfortabele stoffen hoofdband, zodat je ‘m prima voor langere tijd op kunt.  Plus en minpunten van de JBL C45BT:

  Accu: Tot 16 uur draadloos luisteren
  Geluid: JBL geluid waar je meteen verliefd op wordt
  Handig: Dankzij goede materialen en draaibare oorschelpen zit de C45BT nooit in de weg en kan je prima lange luistersessies houden
  Knopjes: De knopjes zijn wat klein, waardoor je soms de verkeerde toets indrukt.

  Kenmerken van de JBL C45BT:

  JBL sound: JBL drivers leveren nauwkeurig en krachtig geluid voor een bijzondere luisterervaring. Producten van JBL staan al sinds jaar en dag bekend om hun heldere en diepe geluidsweergave.

  Sterke batterij: Je kunt het grootste deel van de dag doorkomen zonder je koptelefoon aan de lader te leggen. Fijn! Mocht je het toch voor elkaar krijgen de batterij leeg te krijgen, dan kost het slechts twee uur om ‘m weer helemaal op te laden.

  Ergonomisch en gemakkelijk: De C45BT beschikt over handig geplaatste knoppen op de oorschelpen. Wanneer je toch besluit de kabel aan te sluiten, beschik je meteen over een handige éénknops afstandsbediening, waardoor handsfree bellen prima gaat.  Dit zit in de doos:

  1 JBL C45BT koptelefoon
  1 micro usb oplaadkabel (oranje)
  1 audiokabel
  1 snelstartgids
  1 garantiekaart
  1 veiligheids- en informatieblad  79,99 63,51


  Titel: JBL C45BT Zwart - Draadloze on-ear koptelefoon
  Prijs: € 63,51
  Productcode: 9200000090257656


   

De JBL C45BT is de ideale koptelefoon voor elk moment. Voor in het openbaar vervoer, op school of op werk. De C45BT is van alle gemakken voorzien. Heerlijk JBL geluid, draadloos via bluetooth, en dat 16 uur lang. Bellen is ook geen probleem, dat kan ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top