Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Nutrilon Opvolgmelk 3 - 4x800 gram


 • Nutrilon Opvolgmelk 3 - 4x800 gram
  Nutrilon Opvolgmelk 3 - 4x800 gram * Nutrilon opvolgmelk bevat, zoals alle opvolgmelk, vitamine A, C en D. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem.

  Nutrilon Opvolgmelk 3 met Pronutra is geschikt voor baby's vanaf 10 maanden. Belangrijk: Moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling. Raadpleeg je dokter alvorens de beslissing te nemen om flesvoeding te geven. Ieder kindje is anders. Zeker in het begin heeft je baby nog geen vast voedingsritme. Hoeveel flesvoeding je kindje nodig heeft, is onder andere afhankelijk van zijn gewicht en lengte.

  Daarnaast zijn er kinderen die minder vaak drinken en kindjes die juist wat vaker drinken. De voedingsbehoefte en het voedingsritme verschilt dus per kindje. Net als voor borstvoeding geldt, dat je je kind bij flesvoeding ook op verzoek mag voeden. Je baby geeft zelf aan hoe vaak en wanneer hij wil drinken. Door te sabbelen op een vuistje of smakbewegingen te maken geeft je kleintje aan dat hij wel iets lust.

  Je kunt het beste beginnen met voeden als je baby net wakker is. Hij hoeft de fles niet per se helemaal leeg te drinken. Het consultatiebureau bepaalt de hoeveelheid voeding die jouw kindje nodig heeft. Je kunt het volgende voedingsschema als leidraad gebruiken.

  59,96


  Titel: Nutrilon Opvolgmelk 3 - 4x800 gram
  Prijs: € 59,96
  Productcode: 9200000095275763


   

* Nutrilon opvolgmelk bevat, zoals alle opvolgmelk, vitamine A, C en D. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem.

Nutrilon Opvolgmelk 3 met Pronutra is geschikt voor baby's vanaf 10 maanden. Belangrijk: Moedermelk is de ideale voeding voor de....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top