Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa

Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Hogedrukrein


 • Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Hogedrukrein
  Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Hogedrukrein De krachtige K7 Premium hogedrukreiniger, geschikt voor intensief gebruik, is het topmodel van Kärcher en kan elke vervuiling de baas.

  De duurzame watergekoelde motor levert maar liefst 180 bar druk, daarnaast heeft hij een indrukwekkende oppervlakteprestatie van 60 m²/u. Deze Premium hogedrukreiniger is voorzien van een handige slanghaspel waarmee je de hogedrukslang snel en netjes kunt oprollen.

  Kenmerken Kärcher K7 Premium Full Control Hogedrukreiniger
  Full Control Plus; druk kan worden aangepast op het pistool
  Multi Jet spuitlans
  Inclusief slanghaspel
  Lange levensduur door speciale watergekoelde motor
  Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen door Plug 'n' Clean
  Handige parkeerfunctie
  Geen extra accessoires meegeleverd

  Full control Plus

  Dankzij ‘Full Control Plus’ kun je zelf op het pistool van de Kärcher K7 regelen welke druk je wilt gebruiken. Hierbij heb je keuze uit zacht, middel, hard of mix (reinigingsmiddel), elk geschikt voor een ander doeleinde. Op het led-display van het spuitpistool kun je eenvoudig aflezen welke druk momenteel is ingesteld.

  Multi Jet spuitlans

  Met de Multi Jet spuitlans hoef je niet langer van lans te wisselen! Je kunt eenvoudig schakelen tussen vlakstraal, roterende straal en reinigingsmiddelmodus door te draaien aan spuitlans.

  Plug ‘n’ Clean
  Reinigingsmiddel toevoegen is erg eenvoudig door het Plug ‘n’ Clean systeem van Kärcher. De fles reinigingsmiddel kan in de hogedrukreiniger worden geklikt, vervolgens kun je op de spuitlans kiezen voor de stand ‘mix’ om het reinigingsmiddel te verspreiden.

  'Premium' slanghaspel
  Dit model is voorzien van een slanghaspel zodat je eenvoudig de hogedrukslang weer kunt oprollen en compact kunt opbergen.

  Watergekoeld
  Een Kärcher K7 hogedrukreiniger is watergekoeld waardoor hij een aanzienlijk langere levensduur heeft dan modellen met een luchtgekoelde motor. Luchtgekoelde motoren raken eerder oververhit, waardoor je ook minder goede oppervlakteprestaties hebt.

  Parkeerstand
  Moet je tussendoor even stoppen, of wil je de hogedrukreiniger opbergen? Dan kun je de hogedrukreiniger eenvoudig parkeren en de lansen en het pistool opbergen in het apparaat. Zo heb je altijd de juiste benodigdheden bij de hand.

  Stabiliteit
  De hogedrukreiniger heeft een laag zwaartepunt voor betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto te tillen.


  Over de K 7 Serie:
  Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. Een Kärcher hogedrukreiniger kenmerkt zich door topkwaliteit en duurzaamheid. Ook zijn er veel verschillende Kärcher hogedrukreiniger onderdelen beschikbaar, voor ieder type klus.

  639,0 419,99


  Titel: Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Hogedrukrein
  Prijs: € 419,99
  Productcode: 9200000073894543


   

De krachtige K7 Premium hogedrukreiniger, geschikt voor intensief gebruik, is het topmodel van Kärcher en kan elke vervuiling de baas.

De duurzame watergekoelde motor levert maar liefst 180 bar druk, daarnaast heeft hij een indrukwekkende oppervla....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top