Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Bosch Speelgoed Tuingereedschap - Tuinierspeelgoed


 • Bosch Speelgoed Tuingereedschap - Tuinierspeelgoed
  Bosch Speelgoed Tuingereedschap - Tuinierspeelgoed Met deze set speelgoed tuingereedschap kunnen kinderen vanaf 2 jaar helpen in de tuin en zich zo volwassen en nuttig voelen. Verder geschikt voor een eigen tuinhoekje of zandbak. In de speeltuin of op de camping zorgt het voor extra plezier.

  De belangrijkste voordelen van het artikelLeuk voor jongens én meisjes die graag meehelpen.Stevige kwaliteit kunststof, lijkt qua vorm en kleur op het echte merkproduct.Stimuleert buitenspelen en belangstelling voor de natuur.Wat zit er in de verpakking?Kruiwagen met contrasterende handvatten en merkopdruk.Schep en hark met steel en handvat.Tuinhandschoenen.Tips & Tricks
  Met een extra kinderbezem en speelgoed grastrimmer breid je deze collectie tuingereedschap uit voor nog meer speelplezier.

  29,99


  Titel: Bosch Speelgoed Tuingereedschap - Tuinierspeelgoed
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 1004004011996419


   

Met deze set speelgoed tuingereedschap kunnen kinderen vanaf 2 jaar helpen in de tuin en zich zo volwassen en nuttig voelen. Verder geschikt voor een eigen tuinhoekje of zandbak. In de speeltuin of op de camping zorgt het voor extra plezier.

De be....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top