Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Halterbank Focus Fitness Force 50


 • Halterbank Focus Fitness Force 50
  Halterbank Focus Fitness Force 50 Halterbank - Focus Fitness Force 50 De Focus Fitness Force 50 is een zéér complete halterbank en met zijn stoere look past deze perfect in iedere sportkamer / fitnessruimte! De Force 50 is tot in perfectie te verstellen dankzij de verstelbare rugleuning en de verstelbare haltersteunen. De rugleuning van de halterbank is in 4 verschillende posities te verstellen. De rugleuning is incline, decline, horizontaal in te stellen. Hiernaast kun je de haltersteunen, ook wel spotters genoemd, verstellen in 6 verschillende standen van 102 cm tot 127 cm hoog. Alle mogelijk posities kun je op de foto's zien.
  Verstelbare Halterbank Dankzij deze multi-verstelbaarheid kun je zeer intensief en afwisselend trainen. Zo is het mogelijk om vele spiergroepen zoals de armen, buik, benen, rug en borst te trainen. Hieronder worden enkele oefeningen per spiergroep benoemd.

  Verschillende Units De Force 50 is niet enkel en alleen geschikt voor de bench press. Dankzij de Leg Curl Unit, Biceps Curl Unit en Butterfly unit kunt u vrijwel uw gehele lichaam trainen! Been Unit: Ab crunch (buik), Lying leg curl (Hamstring) en leg extension (bovenbenen) Preacher Curl Bench: Preacher Curl, Hammer curl, en One arm dumbbell preacher curl. (biceps) Butterfly Unit: Butterfly (borst)
  Materiaal Het stalen frame en de hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een zeer hoge stabiliteit. De zitting en rugleuning zijn afgewerkt met comfortabele kussens voor extra comfort. Verder is het stalen frame voorzien van een gehamerde coating wat krassen tegen gaat. Met de force 50 kunt u tot 140 kg bankdrukken. Opmerking De maximale afmetingen van de Force 50 zijn 175 x 136 x 139 cm. ( L x B x H ). Halterstang en halterschijven zijn niet inbegrepen.
  Garantie De standaardgarantie op de halterbank Force 50 is 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerk.

  170,0 149


  Titel: Halterbank Focus Fitness Force 50
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9200000053194649


   

Halterbank - Focus Fitness Force 50 De Focus Fitness Force 50 is een zéér complete halterbank en met zijn stoere look past deze perfect in iedere sportkamer / fitnessruimte! De Force 50 is tot in perfectie te verstellen dankzij de verstelbare rugl....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top