Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Vintage Bureau of Tekentafel - Laptop Tafel met Ho


 • Vintage Bureau of Tekentafel - Laptop Tafel met Ho
  Vintage Bureau of Tekentafel - Laptop Tafel met Ho Wil je ook een eigen plek kom te werken, maar beschik je niet over een eindeloos budget? Dan is deze vintage bureautafel de perfecte oplossing voor jou!
  Pure Nostalgie Deze bureautafel neemt je bij de hand, en reist met je door de tijd. Een simpel design, maar een o zo fraai totaalplaatje, met het knappe legblad als pronkstuk! Voortaan heb je een eigen trendy werkplek, tekentafel of computertafel, en dit voor een prijsje!
  Meer dan degelijk Uiteraard staat of valt een meubelstuk met zijn stevigheid en bestendigheid. Ook voor deze vintage bureau is dat niet anders. Dankzij een stevig metalen frame en verfijnd werkblad beschikt u over de geknipte middelen om in dit bureau een jarenlange werkpartner te vinden!
  Nice to have Over de esthetische meerwaarde bestaat haast geen twijfel, maar ook de polyvalentie is mooi meegenomen. Plaats het meubel in een kantoorruimte, een slaapkamer of een echte werkplek voor tekenaars en hobby'isten, aan jou de keuze! Ook het monteren valt reuze mee, waarom nog twijfelen? SpecificatiesAfmetingen: 100x50x75cm (Lengte x Breedte x Hoogte)Materiaal: Spaanplaat & een Metalen FrameDraagkracht werkblad: 50kgKleur: Vintage Bruin/Zwart

  98,99


  Titel: Vintage Bureau of Tekentafel - Laptop Tafel met Ho
  Prijs: € 98,99
  Productcode: 9200000104840463


   

Wil je ook een eigen plek kom te werken, maar beschik je niet over een eindeloos budget? Dan is deze vintage bureautafel de perfecte oplossing voor jou!
Pure Nostalgie Deze bureautafel neemt je bij de hand, en reist met je door de tijd. Een....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top