Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Workout Gear Tube Set Fitness Elastieken - Weersta • Workout Gear Tube Set Fitness Elastieken - Weerstandsbanden - 2/12kg

  Workout Gear Tube Set Fitness Elastieken - Weersta Tube Set Fitness Elastiek
  Als je regelmatig in de sportschool te vinden bent, heb je er vast weleens sporters mee aan de slag gezien: fitness elastieken. Toch heerst er onder sporters ook nog veel onduidelijkheid wat precies de voordelen zijn van het trainen met weerstandsbanden en wat de mogelijkheden zijn. Want wist je bijvoorbeeld dat deze elastieken een zeer efficiënt hulpmiddel zijn bij het opbouwen van meer spiermassa – en geschikt zijn voor sporters van elk niveau. De Tube Set van Workout Gear is een set van fitness elastieken met verschillende weerstandsniveaus, aangegeven met verschillende kleuren. We vertellen je hoe je met deze resistance banden gemakkelijk een full body workout doet, hoe je je huis omtovert tot sportschool en we delen een paar populaire oefeningen met je.


  Train je hele lichaam met de Tube Set
  Er zijn verschillende typen weerstandselastieken op de markt, waarvan de Tube Set er eentje is (ook wel power band tube of fitness elastiek tube genoemd). Dit type elastiek herken je door de twee handgrippen aan de uiteinden die tal van oefeningen mogelijk maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het trainen met dit eenvoudige hulpmiddel. Denk hierbij aan: beenspieren, rugspieren, biceps, triceps, borstspieren, buikspieren en ga zo maar door. Je hoort het al: een full body workout! Daarnaast is het trainen met de Tube Set in combinatie met bijvoorbeeld trainen op fitnesstoestellen erg effectief. Doordat er tijdens het trainen met elastieken een constante spanning op de spieren staat, geeft dit een andere spierprikkel af aan de spieren dan andere trainingsvormen. Deze combinatie van verschillende spierprikkels zorgt voor snelle spiergroei.


  Thuis je eigen sportschool
  Je neemt de Tube Set door zijn lichte gewicht en kleine pakformaat gemakkelijk mee in je sporttas als je naar de sportschool gaat. Maar ook voor thuisgebruik is deze fitness elastiek tube set zeer geschikt. Stel dat je na een drukke werkdag toch nog even een half uurtje wilt trainen, pak de Tube Set uit de kast en train precies die spiergroepen die nog wat extra aandacht nodig hebben. Doordat de kracht op de spieren met dit fitnesselastiek heel geleidelijk toeneemt is dagelijks trainen – vooral met de lage weerstandsniveaus – ook mogelijk.


  Over het product
  De Tube Set van Workout Gear bestaat uit elastieken met verschillende weerstandniveaus. Aan de beide uiteinden van de elastieken kun je eenvoudig hangrepen bevestigingen, die voorzien zijn van een fijne foamlaag en lekker en stevig in de hand liggen. De fitness elastieken zelf zijn gemaakt van milieubewuste en duurzame materialen en staan bekend om hun kwaliteit en lange levensduur. Zowel voor een beginner als een professional die het product intensief gebruikt, is de Tube Set een zeer geschikt hulpmiddel.


  Oefeningen met de Tube Set
  De mogelijkheden qua oefeningen met de Tube Set zijn eindeloos. We zetten 4 populaire oefeningen voor je op een rijtje.

  Standing side raise: plaats één of twee voeten midden op het elastiek. Pak vervolgens de handvatten en beweeg je armen gelijktijdig zijwaarts tot schouderhoogte omhoog. Strek je armen niet volledig, maar buig ze lichtjes en zorg ervoor dat je je rug recht houdt en je buikspieren aanspant.


  Push up met resistance: plaats het elastiek achter je rug langs, net onder je schouderbladen. Neem vervolgens dezelfde startpositie aan als je zou doen met een reguliere push up, terwijl je met je handen de handgrepen vasthebt. Als je nu een push up doet, zul je merken dat het elastiek voor extra weerstand zorgt en de oefening intensiever maakt.  Shoulder press: plaats beide voeten op schouderbreedte op het elastiek. Buig vervolgens je armen en pak de handgrepen op schouderhoogte vast. Beweeg vervolgens je armen omhoog, tot boven je hoofd, maar strek ze niet volledig. Hou tijdens de oefening je rug recht en span je buikspieren goed aan.  Upright row: plaats één voet op het fitnesselastiek, net voor de handgreep. Pak vervolgens met beide handen de handgreep vast en trek je handen omhoog tot net onder je kin. Het is de bedoeling dat je armen in een positie staan waarin je ellebogen zich net boven je schouders bevinden. Buig je knieën lichtjes en hou je rug weer goed recht.


  Bron tekst: Workoutgear.nl

  89,95


  Titel: Workout Gear Tube Set Fitness Elastieken - Weersta
  Prijs: € 89,95
  Productcode: 9200000112281696


   

Tube Set Fitness Elastiek
Als je regelmatig in de sportschool te vinden bent, heb je er vast weleens sporters mee aan de slag gezien: fitness elastieken. Toch heerst er onder sporters ook nog veel onduidelijkheid wat precies de voordelen zijn van he....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top