Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

999 Games Saboteur het duel kaartspel


 • 999 Games Saboteur het duel kaartspel
  999 Games Saboteur het duel kaartspel Zoek alleen of met z'n twee????n naar goud!In deze opzichzelfstaande versie van het kaartspel Saboteur probeer je zoveel mogelijk goudstukken te verzamelen. Daarbij kun je van elkaars graafwerk profiteren of je eigen weg kiezen. Met sabotagekaarten en omkoopbare trollen kun je de andere speler lelijk hinderen. En is er geen andere speler in de buurt? Dan kun je dit spannende kaartspel ook solo spelen!Tactische speeltips:Overweeg goed of je met de andere speler wil samenwerken. Je kunt dan van zijn werk profiteren maar dat geldt andersom net zo goed!2 kaarten afleggen om er 1 te verwijderen is beter naarmate het einde van de ronde vordert. Gebruik je de actie te snel

  10,95 10,95


  Titel: 999 Games Saboteur het duel kaartspel
  Prijs: € 10,95
  Productcode: 86586363-0000


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top