Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Alecto Baby BC-04 Baby thermometerset 2-delig • Alecto Baby BC-04 Baby thermometerset 2-delig

  Alecto Baby BC-04 Baby thermometerset 2-delig Set thermometers voor je baby
  De BC-04 is een baby thermometer set bedoeld voor gebruik door jonge gezinnen. Hij bestaat uit een traditionele thermometer met flexibele tip en een tweede thermometer in fopspeenvorm.

  Het is een van die zaken die horen bij het jonge ouderschap: je moet de temperatuur van je kindje opnemen. Bij de allerjongsten is dat een standaard handeling, maar ook als je kindje wat ouder wordt zal je toch een enkele keer moeten controleren of er geen sprake is van verhoging of koorts. Voor dit klusje wil je natuurlijk het beste voor je kind en zoek je een thermometer die veilig en vertrouwd is. Eentje die geen scherpe randjes of onveilige elementen bevat zoals glas of kwik. Dan kom je al gauw bij de producten van Alecto uit. Deze twee thermometers voldoen precies aan je wensen.

  Wat kun je met deze thermometers allemaal?
  De thermometer met fopspeenvorm is uitermate geschikt voor de allerkleinsten. Je stopt hem simpel in je baby’s mond, en op het goed af te lezen scherm kun je precies zien wat je kindjes temperatuur is. In sommige gevallen is het beter om te vertrouwen op een traditionele baby thermometer. De traditionele thermometer uit deze set heeft een flexibele tip en is voor je kindje aangenaam in het gebruik.

  Voor beide thermometers geldt dat ze zijn voorzien van een koortsalarm. Als de temperatuur van je kindje echt te hoog is geeft de thermometer dat met signaaltjes aan. Ook zijn beide thermometers uitgerust met een geheugen. Zo kun je altijd zien wat de temperatuur ten opzichte van de laatste meting was. Is de temperatuur iets gedaald of juist iets gestegen? Nuttige informatie! De thermometers zijn zodanig ontworpen dat de meting niet alleen nauwkeurig gebeurt, maar ook zo min mogelijk ongemakken bij de kleine veroorzaken.

  De BC-04 thermometer set voor baby’s in het kort:
  •Eén traditionele thermometer met flexibele tip
  •+ Eén thermometer met fopspeenvorm voor de allerkleinsten
  •Eenvoudig in gebruik; met één druk op de toets temperaturen
  •Voorzien van koortsalarm
  •Geheugen van de vorige meting

  Alecto Babycare, vaak als beste uit de bus
  Alle ouders kennen Alecto van onze babyfoons waarin we de marktleider zijn in de Benelux. We komen met onze producten regelmatig als beste uit de bus vanwege onze goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat geldt natuurlijk ook voor onze thermometer en thermometersets waar de BC-04 er eentje van is.

  Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

  39,99


  Titel: Alecto Baby BC-04 Baby thermometerset 2-delig
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000132372482


   

Set thermometers voor je baby
De BC-04 is een baby thermometer set bedoeld voor gebruik door jonge gezinnen. Hij bestaat uit een traditionele thermometer met flexibele tip en een tweede thermometer in fopspeenvorm.

Het is een van die zaken die ho....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top