Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Zuurstof meten en Saturatie meten - Luxe


 • Zuurstof meten en Saturatie meten - Luxe
  Zuurstof meten en Saturatie meten - Luxe OLED-kleurenscherm De Zuurstof-/Saturatiemeter meet via uw vinger. Zodra u deze in de meter steekt, begint de meting. U krijgt op een groot OLED-kleurenscherm uw SpO2-waarden (het saturatiepercentage) en uw polsslagen per minuut te zien. Dat geeft uw hartslag aan, die u dus ook meteen in de gaten kunt houden. De SpO2-waarden tussen 35% en 100% kunnen worden gemeten. Het meetbereik van het aantal polsslagen per minuut ligt tussen de 25 bpm en de 250 bpm. Beide functies zijn zeer nauwkeurig. Het scherm heeft vier displayrichtingen die eenvoudig in te stellen zijn. Zo kunt u niet alleen zelf uw scherm aflezen, maar ook iemand tegenover u bijvoorbeeld. Geleverd met batterijen en etui Deze zuurstof-/saturatiemeter werkt op batterijen, die standaard worden meegeleverd bij uw bestelling. Om zo batterijbesparend mogelijk te zijn, schakelt de meter na ongeveer 10 seconden automatisch uit. Wilt u het zuurstofgehalte in bloed meten op vakantie of onderweg? Omdat de meter licht en klein is, kan deze in de standaard meegeleverde beschermende opbergetui ook eenvoudig worden meegenomen. Ook twee AAA-batterijen krijgt u er standaard bij. Zo kunt u direct na ontvangst aan de slag gaan. Geen vervanging voor een doktersbezoek Als u afwijkende waarden meet of twijfels of vragen heeft over uw gezondheid, is het altijd verstandig om uw huisarts te contacteren. Thuis uw gezondheid meten is geen vervanging voor een doktersbezoek, slechts een mooie aanvulling.
  Bij Care Delta vindt u een ruim assortiment aan thuismeetproducten. Al deze producten zijn nauwkeurig en eenvoudig in gebruik. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze Gezond Leven - Meten-pagina. De Take Care Zuurstof-/Saturatiemeter is ook verkrijgbaar in een standaardvariant.

  39,95


  Titel: Zuurstof meten en Saturatie meten - Luxe
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9200000132597457


   

OLED-kleurenscherm De Zuurstof-/Saturatiemeter meet via uw vinger. Zodra u deze in de meter steekt, begint de meting. U krijgt op een groot OLED-kleurenscherm uw SpO2-waarden (het saturatiepercentage) en uw polsslagen per minuut te zien. Dat geeft ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top