Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

ProExtreme - Crossfit Suspension Trainer - TRX Kra


 • ProExtreme - Crossfit Suspension Trainer - TRX Kra
  ProExtreme - Crossfit Suspension Trainer - TRX Kra De Suspension Trainer van ProExtreme zijn getest door persoonlijke trainers en intensief gebruikt met TRX Krachtoefeningen!

  Trainen met eigen lichaamsgewichtDe Crossfit Suspension Trainer is een multifunctionele versterker die werkt op het principe om met uw eigen gewicht te trainen. Het is een goedkoper, maar hoge-kwaliteit alternatief voor de bekende Sling Trainer bandenkit, welke een simpele doch effectieve training biedt, waardoor het een heel populair product is bij veel verschillende soorten gebruikers!

  OefeningenU kunt meer dan 100 oefeningen uitvoeren waarbij de tegenkracht geleverd wordt door uw eigen lichaam! Het systeem bestaat uit riemen die eenvoudig kunnen worden bevestigd aan onze optrekstang en/of andere ophangpunten. De uiteinden van deze banden zijn voorzien van zachte handgrepen voor handen en voeten.

  Voor alle sportersOorspronkelijk ontwikkeld om aan de behoeften van vechtsporters en fysiotherapeuten te voldoen, biedt de ProExtreme Suspension trainer een unieke mix van rotatie-weerstand, core stability en coördinatie training. Zijn innovatieve hefboom en de weerstandskoord systeem creëert een variabele, asymmetrische belasting, ideaal voor balans training, explosieve krachtoefeningen, of het vergroten van een hoge intensiteit en uitdaging tijdens uw trainingen.

  MontageDe Suspension trainer zijn schaalbaar tot alle niveaus van fitness, gemakkelijk draagbaar en kan vrijwel overal worden gebruikt door het aanbrengen van een veilig ankerpunt. Bevestig deze Suspension Trainer aan onze Pull Up Bar om nog makkelijker te trainen.

  Waarom jij dit moet hebben:Na een eenvoudige installatie, zorgt de Suspension trainer voor een maximale efficiënte versterking van de spieren in het hele lichaam. Dat wil jij toch ook?

  Voordelen:Simpel en effectief versterking systeem
  Hoge kwaliteit banden
  Uiteinden van de banden zijn voorzien van zachte handgrepen voor de handen
  Zorgt voor effectieve versterking van alle spieren
  Eenvoudig en snel te installeren
  Licht gewicht en klein formaat voor eenvoudig opbergen

  59,99


  Titel: ProExtreme - Crossfit Suspension Trainer - TRX Kra
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9200000119994033


   

De Suspension Trainer van ProExtreme zijn getest door persoonlijke trainers en intensief gebruikt met TRX Krachtoefeningen!

Trainen met eigen lichaamsgewichtDe Crossfit Suspension Trainer is een multifunctionele versterker die werkt op het princi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top