Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Zuurstof meten en Saturatie meten


 • Zuurstof meten en Saturatie meten
  Zuurstof meten en Saturatie meten Zelf meten om allerlei redenen Dankzij het bloed wordt de zuurstof die u inademt, verspreid door het hele lichaam. Te weinig zuurstof in uw bloed kan allerlei gevolgen hebben, zoals kortademigheid, sufheid of een licht gevoel in het hoofd. Als het een tijdelijk zuurstoftekort is, bijvoorbeeld tijdens inspanning omdat uw conditie niet zo goed is, helpt het vaak al om even te gaan zitten en te ontspannen. Als er meer aan de hand is en in elk geval van twijfel, is het belangrijk dat u uw huisarts raadpleegt. Zelf het percentage zuurstof in bloed meten kan u wel een goede indicatie geven en het gebeurt ook vaak dat uw huisarts u vraagt om zelf tussentijdse metingen te doen, op basis waarvan hij of zij diagnoses kan stellen of advies kan geven.
  Er zijn nog meer dingen die u zelf kunt meten, uit eigen keuze of op verzoek van de dokter, zoals uw bloeddruk. Meer informatie over de mogelijkheden en het assortiment vindt u ook op onze Gezond Leven - Meten-pagina. Eenvoudig zelf zuurstof in bloed meten De Zuurstofmeter en saturatiemeter is niet alleen een zuurstofmeter, maar heeft ook een ingebouwde hartslagmeter. Alle gegevens worden op het LED-display helder en goed leesbaar weergegeven. Met behulp van de gebruiksaanwijzing kunt u de waarden interpreteren. Het display toont niet alleen de SpO2-waarde (het saturatiepercentage), maar ook het aantal polsslagen per minuut. Bovendien zit er een optie in voor het instellen van polsgeluid en een alarmgeluid bij het overschrijden van de SpO2-grenzen. Batterijbesparend Het gebruik van de Zuurstof-/saturatiemeter is heel eenvoudig. Het is een klein apparaatje dat u op uw vinger zet. Het doet geen pijn, de meting scant gewoon door uw huid heen. Vervolgens krijgt u direct alle waarden te zien. Zodra uw vinger in de meter zit, start de meting. Gebruikt u de meter zo’n 16 seconden niet meer, dan schakelt deze automatisch uit. Zo bespaart u batterijen. De AAA-batterijen worden standaard meegeleverd, net zoals een handige opberg etui.

  34,95


  Titel: Zuurstof meten en Saturatie meten
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9200000132756609


   

Zelf meten om allerlei redenen Dankzij het bloed wordt de zuurstof die u inademt, verspreid door het hele lichaam. Te weinig zuurstof in uw bloed kan allerlei gevolgen hebben, zoals kortademigheid, sufheid of een licht gevoel in het hoofd. Als het e....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top