Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Zwitsal Billendoekjes Lotion - Baby - 2x (8x65stuk


 • Zwitsal Billendoekjes Lotion - Baby - 2x (8x65stuk
  Zwitsal Billendoekjes Lotion - Baby - 2x (8x65stuk Zwitsal Lotion Billendoekjes zijn bedoeld voor de normale huid en hebben een mild reinigende werking.

  Zwitsal Lotion Billendoekjes reinigen en verzorgen babybilletjes. De doekjes zijn verrijkt met onze zachte milde reinigingslotion en zinkzalf bestanddelen om luieruitslag te helpen voorkomen. Dus ze reinigen én verzorgen tegelijkertijd de tere babybilletjes. De zinkzalf neutraliseert de agressieve werking van de urine. De billendoekjes bevatten daarnaast ook vitamine E, wat de huid in betere conditie kan brengen. Verder bevatten de doekjes ook nog kamille-extracten, waardoor de huid lekker verzacht kan worden. Zo hebben de billendoekjes niet alleen een reinigende werking, maar ook nog een verzorgende werking. Ze houden de babybilletjes dus zacht en beschermd.

  Daarnaast helpen ze om rode billetjes te voorkomen. Verder zijn Zwitsal Lotion Billendoekjes erg praktisch. De doekjes zijn namelijk makkelijk één voor één uit de verpakking te halen. Bovendien zijn ze sterk en stevig, zodat ze niet snel zullen scheuren. Daarmee zijn de billendoekjes van Zwitsal dus heel fijn in gebruik. Uiteraard worden Zwitsal Lotion Billendoekjes uitvoerig dermatologisch getest en zijn ze pH-huidneutraal en alcoholvrij. Je weet dus zeker dat je het beste in huis haalt voor je kindje. Kortom, Zwitsal Lotion Billendoekjes zorgen voor een leuk momentje voor jezelf en je baby bij elke luierwisseling. Zwitsal, we weten hoe het voelt.

  • Reinigt en verzorgt babybilletjes
  • Met milde reinigingslotion
  • Helpt luieruitslag te voorkomen
  • Dermatologisch getest
  • pH-huidneutraal
  • Verrijkt met milde reinigingslotion en zinkzalf bestanddelen


  44,99 36,5


  Titel: Zwitsal Billendoekjes Lotion - Baby - 2x (8x65stuk
  Prijs: € 36,50
  Productcode: 9200000110064946


   

Zwitsal Lotion Billendoekjes zijn bedoeld voor de normale huid en hebben een mild reinigende werking.

Zwitsal Lotion Billendoekjes reinigen en verzorgen babybilletjes. De doekjes zijn verrijkt met onze zachte milde reinigingslotion en zinkzalf b....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top