Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML | LED Verlichtin


 • Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML | LED Verlichtin
  Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML | LED Verlichtin Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML
  Deze kleine Luchtbevochtiger met LED-verlichting is een echte aanwinst voor uw interieur. Met zijn strakke design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen gevoel met relax-effect voor al uw zintuigen. De mist wordt namelijk beschenen door de zachte LED verlichting. Dit maakt deze verdamper / diffuser niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar de verstuiver heeft ook een aantal nuttige functies. U hoeft slechts het reservoir met water te vullen en de lucht wordt bevochtigd.

  Kenmerken
  3 verschillende standen
  1. Continue spray: Met deze stand komt er aan een stuk door nevel uit de luchtbevochtiger. Met deze stand kan de luchtbevochtiger 4 uur aan staan tot het water op is.
  2. Interval spray: Met deze stand komt er om de 3 seconden nevel uit. Met deze stand kan de luchtbevochtiger 8 uur aan staan tot het water op is.
  3. Interval spray LED: Met deze stand komt er om de 3 seconden nevel uit. Waarbij continue het LED licht veranderd in 7 verschillende kleuren, of er één kleur vastgezet kan worden.

  Voordelen
  ✅ Capaciteit van 200 ml water die ruimtes verfrist tot 25m2. Fluisterstille Ultrasone mode: bevochtigt de leefruimte, vermijdt droge lucht en voorkomt lucht bacteriën.

  ✅ Schakelt automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is. Het is makkelijk draagbaar en ideaal voor thuis, yoga, in de slaapkamer, spa, baby kamer etc.

  ✅ Helpt bij het zuiveren en bevochtigen van de lucht. Dit apparaat kan ook worden gebruikt als een niet-aromatherapie luchtbevochtiger. Biedt vocht voor droge hoest, Sinus Irritatie, droge huid.

  24,95


  Titel: Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML | LED Verlichtin
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000108191797


   

Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML
Deze kleine Luchtbevochtiger met LED-verlichting is een echte aanwinst voor uw interieur. Met zijn strakke design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen gevoel met relax-effect voor al uw zintuigen. D....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top