Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Compaq 8200 Elite Small Form Factor PC - Intel Cor


 • Compaq 8200 Elite Small Form Factor PC - Intel Cor
  Compaq 8200 Elite Small Form Factor PC - Intel Cor De HP Compaq 8200 Elite serie bevat de business pc-technologie met HP's ontwerpen en specifieke programma's en services voor bedrijven, zoals een lange, stabiele levenscyclus, beveiliging en remote beheeroplossingen. Dit is onze best presterende serie business pc's tot nu toe.

  Superieure business pc technologie
  • De jongste innovaties en HP's uitstekende technologie en BIOS-ontwerpen maken de HP Compaq 8200 Elite serie tot de ideale keus voor je bedrijf - nu en in de toekomst.

  Efficiënte, milieubewuste pc-technologie
  • HP heeft dit product ontworpen met materialen die vrij zijn van broomhoudende vlamvertragers (BFR) en polyvinylchloride (pvc) om je milieu-initiatieven te ondersteunen.

  Stabiele, praktische ontwerpen
  • Er is een HP Elite serie model dat op je werkplek en bij je prestatiebehoeften past. Kies uit de ultra-slim desktop met flexibele bevestigingsopties, small form factor, microtower of convertible minitower voor de meeste uitbreidingsmogelijkheden.

  75


  Titel: Compaq 8200 Elite Small Form Factor PC - Intel Cor
  Prijs: € 75,00
  Productcode: 9000000011784332


   

De HP Compaq 8200 Elite serie bevat de business pc-technologie met HP's ontwerpen en specifieke programma's en services voor bedrijven, zoals een lange, stabiele levenscyclus, beveiliging en remote beheeroplossingen. Dit is onze best presterende seri....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top