Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Canon EOS 800D Body - Zwart • Canon EOS 800D Body - Zwart

  Canon EOS 800D Body - Zwart Het is eenvoudiger dan ooit tevoren om foto's van goede kwaliteit te maken; met de EOS 800D maak je prachtige foto's en video's van de belangrijkste momenten in je leven. En omdat het een spiegelreflexcamera is, zul je veel plezier hebben van de heldere optische zoeker die de wereld laat zien zoals die is.

  De geavanceerde 24,2 Megapixel-sensor met APS-C-formaat legt verbluffende details vast, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

  De EOS 800D is snel in gebruik, met continue opname van 6 frames per seconde en een heldere optische zoeker die alles in realtime laat zien. Wanneer je een compositie van je foto maakt op het variangle scherm van je camera, stelt het snelste Live View AF-systeem* ooit, in nog geen 0,=3 seconden scherp voor haarscherpe resultaten.

  Met responsieve prestaties en continue opname van 6 frames per seconde kun je zelfs de vluchtigste momenten vereeuwigen.

  Maak foto's en video's vanuit een laag of hoog perspectief met het variangle touchscreen van de EOS 800D om zo de mooiste composities te maken. Stel scherp en maak een foto met slechts één tik.

  Gestabiliseerde Full HD-video's zien er geweldig uit op internet en op je TV, doordat bewegende onderwerpen scherp worden vastgelegd.

  Sluit je camera in een handomdraai aan op je compatibele smartphone of tablet om foto's te delen en de camera op afstand te bedienen.

  De stapsgewijze gebruikersinterface leert je hoe de camera-instellingen werken, zodat je de mooiste foto's kunt maken.

  De EOS 800D maakt deel uit van een systeem dat camera's, lenzen en accessoires die worden gebruikt door fotografen over de hele wereld omvat.

  759,0 539


  Titel: Canon EOS 800D Body - Zwart
  Prijs: € 539,00
  Productcode: 9200000074870651


   

Het is eenvoudiger dan ooit tevoren om foto's van goede kwaliteit te maken; met de EOS 800D maak je prachtige foto's en video's van de belangrijkste momenten in je leven. En omdat het een spiegelreflexcamera is, zul je veel plezier hebben van de held....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top