Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Maxie Speed Rope Springtouw - Met Kogellagers - Fi


 • Maxie Speed Rope Springtouw - Met Kogellagers - Fi
  Maxie Speed Rope Springtouw - Met Kogellagers - Fi De Maxie Speed Rope is het springtouw voor Fitness, Boksen & CrossFit. Touwspringen is een geweldige full body workout omdat het makkelijk is en je het overal kan doen. De Maxie Speed Rope verbetert je gezondheid, helpt je met afvallen en traint je conditie.

  Gemaakt voor snelheid
  Het springtouw wordt ook wel een speed rope genoemd vanwege de roestvrijstalen kogellagers die zorgen voor een soepele en snelle rotatie. Doordat de kabel in een hoek van 90° op de handvatten staat kan hij volledig vrij bewegen en zo een hoge snelheid bereiken. Hierdoor is de speed rope perfect voor single unders, double unders en zelfs triple unders.

  Sterk en duurzaam materiaal
  De handvaten zijn gemaakt van aluminium waardoor ze langdurig meegaan en er natuurlijk mooi uitzien. Ook zijn ze lichtgewicht waardoor je langer kan blijven springen zonder dat je armen moe worden.
  Het 3 meter lange touw is gemaakt van staal met PVC coating zodat het touw sneller ronddraait en zodat het nauwelijks pijn doet als het touw tegen je lichaam komt.

  Gemakkelijk verstelbaar
  Het springtouw is eenvoudig te verstellen, waardoor het geschikt is voor iedereen. Volg de onderstaande stappen om de perfecte lengte te bepalen:

  Stap 1: Hou de handvaten van je springtouw vast en ga met 1 voet in het midden van het springtouw staan.
  Stap 2: Hou de handvaten ter hoogte van je borst. Als het touw strak staat is het de juiste lengte voor jou. Als hij te slap hangt dan moet je hem inkorten totdat het touw wel strak staat.
  Stap 3: Om het touw in te korten moet je de schroefjes met een kruiskop schroevendraaier losmaken. Eenmaal los kan je het touw langer of korter maken. Als je denkt dat het de juiste lengte is maak dan de schroefjes weer vast. Herhaal stap 1 en 2 totdat het touw de juiste lengte is.
  Stap 4: Probeer het springtouw een tijdje uit om te zien of het de juiste lengte is. Als je tevreden bent kan je het overtollige touw wegknippen.
  Stap 5: Om het overtollige touw weg te knippen moet je de rubberen kabeldoppen aan het uiteinde van het touw er af halen. Knip daarna het overtollige touw af met een kniptang en plaats de rubberen kabeldoppen weer aan het uiteinden van het touw.

  Bonus 1: Opbergzakje
  Met het opbergzakje neem je je springtouw gemakkelijk overal mee naartoe.

  Bonus 2: Extra onderdelen
  Mocht u iets kwijtraken of kapot maken dan heeft u altijd reserve, namelijk:
  - Reserve touw
  - 2 rvs-kabel ringen
  - 2 rvs-boutjes
  - 2 rubberen kabeldoppen

  Specificaties
  - 300 cm lang staal springtouw met PVC coating (verstelbaar)
  - Aluminium handvaten
  - Roestvrijstalen kogellagers
  - Rubberen kabeldoppen
  - Nylon opbergzakje

  34,95


  Titel: Maxie Speed Rope Springtouw - Met Kogellagers - Fi
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9200000132843072


   

De Maxie Speed Rope is het springtouw voor Fitness, Boksen & CrossFit. Touwspringen is een geweldige full body workout omdat het makkelijk is en je het overal kan doen. De Maxie Speed Rope verbetert je gezondheid, helpt je met afvallen en traint je c....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top