Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML | LED Verlichtin • Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML | LED Verlichting | Vernevelaar, Verdamper | USB Aansluiting | Huis, Slaapkamer, Keuken, Kantoor, Auto | Woonaccessoire | Cadeau voor Man & Vrouw | Zwart

  Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML | LED Verlichtin Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML
  Deze kleine Luchtbevochtiger met LED-verlichting is een echte aanwinst voor uw interieur. Met zijn strakke design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen gevoel met relax-effect voor al uw zintuigen. De mist wordt namelijk beschenen door de zachte LED verlichting. Dit maakt deze verdamper / diffuser niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar de verstuiver heeft ook een aantal nuttige functies. U hoeft slechts het reservoir met water te vullen en de lucht wordt bevochtigd.

  Kenmerken
  3 verschillende standen
  1. Continue spray: Met deze stand komt er aan een stuk door nevel uit de luchtbevochtiger. Met deze stand kan de luchtbevochtiger 4 uur aan staan tot het water op is.
  2. Interval spray: Met deze stand komt er om de 3 seconden nevel uit. Met deze stand kan de luchtbevochtiger 8 uur aan staan tot het water op is.
  3. Interval spray LED: Met deze stand komt er om de 3 seconden nevel uit. Waarbij continue het LED licht veranderd in 7 verschillende kleuren, of er één kleur vastgezet kan worden.

  Voordelen
  ✅ Capaciteit van 200 ml water die ruimtes verfrist tot 25m2. Fluisterstille Ultrasone mode: bevochtigt de leefruimte, vermijdt droge lucht en voorkomt lucht bacteriën.

  ✅ Schakelt automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is. Het is makkelijk draagbaar en ideaal voor thuis, yoga, in de slaapkamer, spa, baby kamer etc.

  ✅ Helpt bij het zuiveren en bevochtigen van de lucht. Dit apparaat kan ook worden gebruikt als een niet-aromatherapie luchtbevochtiger. Biedt vocht voor droge hoest, Sinus Irritatie, droge huid.

  27,95


  Titel: Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML | LED Verlichtin
  Prijs: € 27,95
  Productcode: 9200000113868980


   

Luchtbevochtiger Hervulbaar 200ML
Deze kleine Luchtbevochtiger met LED-verlichting is een echte aanwinst voor uw interieur. Met zijn strakke design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen gevoel met relax-effect voor al uw zintuigen. D....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top