0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Caliber HCG006 - Wekker met groot display - Zwart • Caliber HCG006 - Wekker met groot display - Zwart

  Caliber HCG006 - Wekker met groot display - Zwart Verslaap je niet meer dankzij de Caliber HCG006. Deze digitale wekker heeft een dubbel alarm en een buzzer met genoeg volume om jou uit je diepe slaap te wekken. Wil je je nog even omdraaien? Stel dan de snooze functie in, zodat de wekker nog een keer gaat als je hem uitzet.  Display  De HCG006 wekker heeft een strak, rechthoekig design met een groot LED scherm. Hierop zie je altijd duidelijk hoe laat het is. De tijd wordt weergegeven in grote rode cijfers. Zijn de cijfers je iets te fel? Dan zet je het scherm iets zachter met de 2-staps dimmer functie.  Stroomtoevoer

  Deze wekker werkt op zowel netstroom als op twee 1,5 Volt AAA batterijen. Gebruik batterijen (die niet worden meegeleverd) als back-up voor als de stroom een keer uitvalt. Zo kom je nooit te laat op je werk of afspraak.  Certificeringen  Caliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten.

  Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving.

  Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering.

  Let hierop bij de aankoop van een product.

  24,95


  Titel: Caliber HCG006 - Wekker met groot display - Zwart
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000091243062


   

Verslaap je niet meer dankzij de Caliber HCG006. Deze digitale wekker heeft een dubbel alarm en een buzzer met genoeg volume om jou uit je diepe slaap te wekken. Wil je je nog even omdraaien? Stel dan de snooze functie in, zodat de wekker nog een kee....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top