Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Aroma Diffuser - Ultrasone Vernevelaar Bevochtiger


 • Aroma Diffuser - Ultrasone Vernevelaar Bevochtiger
  Aroma Diffuser - Ultrasone Vernevelaar Bevochtiger Met deze Aroma Diffuser breng je de naturen van Azië in huis! Het elegante model is een aanwinst voor je huisinrichting.

  Heb jij last van een droge keel, hoofdpijn, verstopte neus, een droge huid of rode ogen, herken jij het koude gevoel terwijl de verwarming hoog aanstaat? Ervaar jij in je huis of werkplek vaak een droge lucht en alle daarbij behorende narigheden?

  Dat kan je allemaal voorkomen met de aanschaf van een Aroma Diffuser! Een Aroma Diffuser is een luchtbevochtiger én een geurverspreider in één. Het organische en elegante model is een aanwinst voor je interieur.

  Door etherische olie met het water te mengen, bevochtig je niet alleen de kamer, maar verspreid je ook een aangename geur. Dit voorkomt alle eerder genoemde ongemakken. Naast dat de Aroma Diffuser bevorderlijk is voor jouw gezondheid, is deze ook goed voor je kamerplanten.

  Alle kamers in je huis zijn geschikt voor een Aroma Diffuser. Van de slaapkamer, tot de woonkamer en de babykamer. In de gang om een aangename binnenkomst te verzekeren, tot de badkamer om eventuele nare geuren te maskeren. Op kantoor of in de studeerkamer om concentratie te bevorderen, of in de babykamer voor een rustgevende sfeer.


  De juiste geur voor de juiste sfeer
  Met een Aroma Diffuser en de juiste etherische olie ruikt elke gewenste ruimte heerlijk. Geuren beïnvloeden je emoties; je wordt vrolijk, ontspannen, kalm of alerter bij het ruiken van een bepaalde geur. Welke geur de juiste is verschilt per persoon. Geur beïnvloedt je onderbewustzijn en is zeer bepalend voor je gemoedstoestand. Lees per olie de effecten op lichaam en geest en maak zo de perfecte keuze voor jou en jouw huis.

  Veiligheid en specificaties
  De diffuser heeft een capaciteit van 300 ml en laat hiermee je ruimte 3 tot 10 uur lang lekker ruiken en bevordert de luchtvochtigheid. Zodra het water op is, gaat de diffuser automatisch uit. De Aroma Diffuser is voorzien van ledverlichting die in te stellen is op aan of uit. De diffuser is 12cm hoog en 15cm breed. Materiaal is van pp5. De diffuser werkt op stroom en is voorzien van een kabel. De etherische oliën zijn apart te bestellen en niet inbegrepen bij de diffuser.

  22


  Titel: Aroma Diffuser - Ultrasone Vernevelaar Bevochtiger
  Prijs: € 22,00
  Productcode: 9200000106159401


   

Met deze Aroma Diffuser breng je de naturen van Azië in huis! Het elegante model is een aanwinst voor je huisinrichting.

Heb jij last van een droge keel, hoofdpijn, verstopte neus, een droge huid of rode ogen, herken jij het koude gevoel terwijl d....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top