Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Weblog over Dronter politiek

Donderdag 25 maart 2004

BIDDINGHUIZEN - Het GroenLinks burgerraadslid Paul Vermast is op de website http://paul.vermast.nl een weblog gestart over de politiek in het algemeen, die van Dronten in het bijzonder.

Een weblog is een soort van dagboek op internet waar in het persoonlijk commentaar van Vermast op de dingen die gebeuren valt te lezen.

Het weblog is een prive initiatief van Vermast om de politiek dichter bij de burger te brengen door met een persoonlijk verhaal de werkzaamheden van een burgerraadslid inzichtelijk te maken. Wat zijn dat nou voor mensen die in het gemeentebestuur zitten? Wat vinden ze van de dingen die gebeuren in de politiek? Dat lees je niet op de websites van de politieke partijen. Daar staan ‘slechts’ de meningen van die partij. Slechts politiek (zeer) geïnteresseerden gaan daar kijken. Maar deze site is bedoeld als laagdrempelig alternatief. Een persoonlijk verhaal met persoonlijke meningen van iemand die dicht bij het politieke vuur zit. Zeker in een gemeenteraad met nieuwe verhoudingen, een nieuw college en een nieuwe burgemeester op komst in een tijd van grote (startende) en ingrijpende projecten kan er een hoop politiek gedoe te verwachten zijn. Persoonlijke verhalen kunnen dan inzicht geven in wat er gebeurt.

Dit weblog is een onafhankelijk initiatief naast de ‘officiële’ website van GroenLinks in Dronten. Derhalve schrijft Vermast dus op persoonlijke titel en niet namens bestuur of fractie van GroenLinks Dronten.

Groen Links Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politiek
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top