Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Weblog over Dronter politiek

Donderdag 25 maart 2004

BIDDINGHUIZEN - Het GroenLinks burgerraadslid Paul Vermast is op de website http://paul.vermast.nl een weblog gestart over de politiek in het algemeen, die van Dronten in het bijzonder.

Een weblog is een soort van dagboek op internet waar in het persoonlijk commentaar van Vermast op de dingen die gebeuren valt te lezen.

Het weblog is een prive initiatief van Vermast om de politiek dichter bij de burger te brengen door met een persoonlijk verhaal de werkzaamheden van een burgerraadslid inzichtelijk te maken. Wat zijn dat nou voor mensen die in het gemeentebestuur zitten? Wat vinden ze van de dingen die gebeuren in de politiek? Dat lees je niet op de websites van de politieke partijen. Daar staan ‘slechts’ de meningen van die partij. Slechts politiek (zeer) geïnteresseerden gaan daar kijken. Maar deze site is bedoeld als laagdrempelig alternatief. Een persoonlijk verhaal met persoonlijke meningen van iemand die dicht bij het politieke vuur zit. Zeker in een gemeenteraad met nieuwe verhoudingen, een nieuw college en een nieuwe burgemeester op komst in een tijd van grote (startende) en ingrijpende projecten kan er een hoop politiek gedoe te verwachten zijn. Persoonlijke verhalen kunnen dan inzicht geven in wat er gebeurt.

Dit weblog is een onafhankelijk initiatief naast de ‘officiële’ website van GroenLinks in Dronten. Derhalve schrijft Vermast dus op persoonlijke titel en niet namens bestuur of fractie van GroenLinks Dronten.

Groen Links Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politiek
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 0.3 °C
  • 0.0 mm
  • 7.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet WK2022 Voetbalpoule
BHZNet WK2022 Voetbalpoule BHZNet WK2022 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top