Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Advertenties op BHZNet.nl

BHZNet.nl is een vereniging welke door vrijwilligers in hun vrije tijd onderhouden wordt, zowel de nieuwsvoorziening als de technische werking. De vereniging bekostigt de website volledig uit de opbrengst van de advertenties welke op BHZNet.nl getoond worden.

Lokale advertenties

Een deel van de advertentieruimte is gereserveerd voor lokale Biddinghuizer bedrijven. Het gaat hierbij onder andere om de wisselbanners aan de bovenkant van de website en om de afbeeldingen aan de linker- en rechterkant van de website. Daarnaast is het voor lokale bedrijven ook mogelijk om onder een specifieke nieuwsrubriek te adverteren.

Bekijk hier alle vrije rubrieken

Google advertenties

BHZNet.nl maakt verder gebruik van het Google AdWords netwerk, dit is het advertentie platvorm van Google. Kijk voor meer informatie over Google AdWords op de website van Google AdWords.

bol.com

BHZNet.nl is partner van bol.com, dit betekent dat als u via BHZNet.nl naar bol.com gaat en daar een product bestelt, BHZNet.nl een kleine provisie krijgt. U betaalt als klant bij bol.com niets extra's maar u steunt indirect wel de vereniging BHZNet.nl.

In de winkel van BHZNet.nl kunt u diverse bol.com producten vinden. U kunt ook klikken op de hieronder afgebeelde banner. U gaat dan rechtstreeks naar de website van bol.com en BHZNet.nl ontvangt een provisie over uw bestelling.

Partner van bol.com (gif, 88x31)

Overige winkels

BHZNet.nl maakt verder gebruik van het TradeDoubler advertentie netwerk.

Via dit netwerk ontvangt BHZNet.nl provisie over uw aankopen bij diverse webwinkels waaronder bv. Wehkamp.nl.

Als u via onderstaande banner Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl van uw eventuele aankoop een provisie.

Een verzameling van diverse links uit het TradeDoubler advertentie netwerk vindt u via de pagina handige links of in de BHZNet.nl winkel

Bezoek ook eens

Tot slot zijn er diverse landelijke websites gelinkt. Deze tekstlinks zijn sitewide zichtbaar linksonder op de website. Meer weten over de kosten hiervan? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier

De links die op dit moment zichtbaar zijn:

bezoek ook eens

twitter facebook rss top