Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Advertenties op BHZNet.nl

BHZNet.nl is een vereniging welke door vrijwilligers in hun vrije tijd onderhouden wordt, zowel de nieuwsvoorziening als de technische werking. De vereniging bekostigt de website volledig uit de opbrengst van de advertenties welke op BHZNet.nl getoond worden.

Lokale advertenties

Een deel van de advertentieruimte is gereserveerd voor lokale Biddinghuizer bedrijven. Op dit moment is het voor lokale bedrijven nog mogelijk om per rubriek te adverteren.

Bekijk hier alle vrije rubrieken

Google advertenties

BHZNet.nl maakt verder gebruik van het Google AdWords netwerk, dit is het advertentie platvorm van Google. Kijk voor meer informatie over Google AdWords op de website van Google AdWords.

Bol.com

BHZNet.nl is partner van Bol.com, dit betekent dat als u via BHZNet.nl naar Bol.com gaat en daar een product bestelt, BHZNet.nl een kleine provisie krijgt. U betaalt als klant bij Bol.com niets extra's maar u steunt indirect wel de vereniging BHZNet.nl.

In de winkel van BHZNet.nl kunt u diverse Bol.com producten vinden. U kunt ook klikken op de hieronder afgebeelde banner. U gaat dan rechtstreeks naar de website van Bol.com en BHZNet.nl ontvangt een provisie over uw bestelling.

bol.com Partner Partner van bol.com (gif, 88x31)

Overige winkels

BHZNet.nl maakt verder gebruik van het TradeDoubler advertentie netwerk.

Via dit netwerk ontvangt BHZNet.nl provisie over uw aankopen bij diverse webwinkels waaronder bv. Wehkamp.nl.

Als u via onderstaande banner Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl van uw eventuele aankoop een provisie.

Een verzameling van diverse links uit het TradeDoubler advertentie netwerk vindt u via de pagina handige links of in de BHZNet.nl winkel


twitter facebook rss top