0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Nu.nl


 • Unilever stopt met gebruik woord 'normaal' bij omschrijving producten
  Was- en levensmiddelenconcern Unilever gaat het woord 'normaal' niet meer gebruiken in de omschrijving van zijn schoonheids- en verzorgingsproducten. Het bedrijf zegt maandag in een verklaring dat het een poging is om meer inclusief te worden.
  dinsdag 9 maart 2021
 • Aantal stoppende bedrijven vorig jaar op recordhoogte
  Ruim 140.000 bedrijven hebben vorig jaar besloten om ermee te stoppen. Dat is het grootste aantal sinds de metingen in 2007 begonnen, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.
  dinsdag 9 maart 2021
 • Twitter bestempelt tweet Baudet als misleidend en plaatst waarschuwing
  Twitter heeft maandag een waarschuwing geplaatst bij een tweet van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Volgens het platform is het bericht dat de fractievoorzitter zondag plaatste over coronavaccinaties misleidend.
  dinsdag 9 maart 2021
 • Video | Analyse persconferentie: 'Rutte en De Jonge waren opvallend hoopvol'
  Demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) waren opvallend optimistisch over de komende maanden. Waar het de afgelopen persconferenties vooral over de derde golf en de risico's daarvan ging, waren de leden van het kabinet nu vooral hoopvol over de toekomst, viel NU.nl-verslaggever Edo van der Goot op.
  maandag 8 maart 2021
 • Zeilsters Zegers en Berkhout gedeeld vierde na openingsdag WK in Portugal
  Afrodite Zegers en Lobke Berkhout staan na de eerste dag van het WK in de 470-klasse in Portugal gedeeld vierde. Het Nederlandse duo werd op de openingsdag zevende, derde en 22e. De laatste race geldt als schrapresultaat, waardoor Zegers en Berkhout voor de kust van Vilamoura bovenin het klassement meedoen.
  maandag 8 maart 2021
 • Deze Amerikaanse modegrootheid inspireerde David Sipkens van MR MARVIS
  Een succesvol bedrijf oprichten gaat met vallen en opstaan. Gelukkig zijn er tal van boeken over ondernemen die je verder kunnen helpen. In De gouden leestip vertellen ondernemers over het boek dat hen het meest heeft gebracht. Deze week David Sipkens, medeoprichter van shorts- en broekenmerk MR MARVIS.
  maandag 8 maart 2021
 • De starter: 'Onbeperkte mogelijkheden om door te groeien'
  De coronacrisis lijkt geen rem te hebben gezet op de ondernemingsdrift van Nederland. In het laatste half jaar van 2020 telde de Kamer van Koophandel (KVK) meer startende ondernemingen dan een jaar eerder. Hoe beleefden deze starters hun eerste maanden? Deze week vragen we het aan Arif Mentes en Ayoub Allach, oprichters van een online hypotheekplatform.
  maandag 8 maart 2021
 • Waarom we vrouwen (nog steeds) als minder sterke leiders zien
  Mannen en vrouwen zouden gelijk moeten zijn, maar van vrouwelijke leiders hebben we (onbewust) toch andere verwachtingen dan van een man. Een vrouw die harde besluiten neemt wordt bekritiseerd, terwijl dezelfde beslissingen van een man eerder worden bejubeld. Hoe komt dat? En hoe gaan we dat verschil tegen?
  maandag 8 maart 2021
 • Hoe een kleine Italiaan de wereld veroverde: de geschiedenis van de Fiat Panda
  Met zijn simpele design en doordachte constructie was de Fiat Panda eigenlijk al bij zijn lancering in 1980 een legende. Maar er zijn meer factoren die een rol speelden in de succesvolle carrière van de kleine Italiaanse auto.
  maandag 8 maart 2021
 • KNVB wil met regering in gesprek over terugkeer publiek in huidig seizoen
  De KNVB hoopt dat er nog dit seizoen weer met publiek in stadions gevoetbald kan worden. De voetbalbond vraagt maandag samen met de Eredivisie CV en de Keuken Kampioen Divisie in een open brief aan het demissionaire kabinet om daarover in gesprek te gaan.
  dinsdag 9 maart 2021


twitter facebook rss top