0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb

Het Foutste Feest van het Jaar in Walibi Holland

Zaterdag 30 september 2023

Datum:Zaterdag 30 september 2023
Locatie:Walibi Holland
Entree:Zie ticketlink

Eddie de Clown is klaar om op 29 en 30 september het foutste feest van het jaar te hosten in Walibi Holland! Tijdens Eddie's Foute Party kunnen feestgangers genieten van een dag vol spectaculaire attracties en 's avonds losgaan op het grootste foute feest in het BizNiz Center. Met een ticket voor het evenement zijn er ook nog verrassingen in petto. Voor degenen die na het feest niet naar huis willen, biedt Walibi Village overnachtingsmogelijkheden.

Vieze Jack, Lamme Frans en Ronny Ruysdael zullen optreden tijdens het foute feest op zowel 29 als 30 september. Met deze geweldige line-up belooft het een onvergetelijk evenement te worden. Eddie's Foute Party is exclusief toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder.

Voor degenen die graag het maximale uit hun ervaring willen halen, is er een Early Bird-tarief van slechts € 39,00 per persoon (OP=OP) beschikbaar. Dit tarief biedt een dag vol adrenaline in combinatie met Eddie's foute feest. Het is echter belangrijk om er snel bij te zijn, want de Early Bird-tickets zijn beperkt beschikbaar.

Voor bezoekers die na het feest niet naar huis willen, biedt Walibi Village verschillende accommodatiemogelijkheden. Van huisjes voor 4, 7 tot 8 personen, er is voor elk wat wils. Bovendien is een overnachting in een Eddie's Foute Party huisje altijd inclusief tickets voor het evenement en een Fout Feestpakket. Voor slechts € 90,- per persoon kunnen feestgangers de nacht doorbrengen in de sfeervolle Walibi Village.

Meer info:Klik hier voor meer informatie / tickets / aanmelden


Meer in september 2023Agenda item toevoegen
29
vr
30
za
Boulevard Festival
Havenkant / Havenweg, 15.30-21.00
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.3 °C
  • 0.0 mm
  • 16.7 °C
Weerstatistieken ->
Programma Feestweek
Programma Feestweek Programma OpDreef Feestweek
Agenda 10 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top