Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
rubrieken
bezoek ook eens

All-in-installatie BV


Adres:Loofklapper 2
Postcode:8256 SL
Plaats:Biddinghuizen
Tel:0321-841444
E-mail:info@all-in-installatie.nl
Website:http://www.all-in-installatie.nl

All-in-installatie. Deze naam spreekt voor zich: Allround Installatie. Mijn voornamelijkste doel is dan ook om alle voorkomende werkzaamheden bij u te verrichten. Of het nu gaat om het vervangen van uw oude CV ketel, het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een buitenkraan, ik kan alles voor u realiseren. Dit heeft als grote voordeel dat er voor al die verschillende werkzaamheden maar één persoon over de werkvloer komt. Dus gaat u bijvoorbeeld uw badkamer renoveren hoeft u niet vier verschillende bedrijven te benaderen die allemaal een gedeelte van de verbouwing voor hun rekening nemen, maar belt u mij en ik verzorg voor u de complete renovatie. Dit scheelt veel tijd en geld!

Sinds mijn 16e jaar ben ik al werkzaam in de installatiewereld. Ik ben begonnen als leerling loodgieter/CV monteur bij een installatiebedrijf.

Hier heb ik mijn diploma’s behaald voor 2e monteur en 1e monteur installatietechniek, wat inhoudt dat ik alle werkzaamheden voor een erkend installateur (Uneto VNI, Waarborg Installateur) mag uitvoeren. Ik heb veel werk verricht in de utiliteitsbouw zoals scholengemeenschappen, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen. Uiteindelijk ben ik uitgegroeid tot leidinggevend monteur. Hierbij gaf ik leiding aan meerdere monteurs en organiseerde het algehele proces wat bij deze grote projecten komt kijken.

Na 22 jaar heb ik gekozen voor een installatiebedrijf wat zich meer richt op de particuliere sector. Mijn werkzaamheden bestonden hier voornamelijk uit het renoveren van badkamers en toiletruimtes maar ook het vervangen van CV ketels en dakgoten. Deze sector spreekt mij heel erg aan omdat de werkzaamheden zeer divers zijn en je hebt veel contact met klanten.

  • Installatiebedrijf
  • Loodgieterswerk
  • Zinkwerk
  • Tegelwerk
  • Badkamers
  • Elektra
  • Sanitair
  • Centrale verwarming
  • Tegelwerk
  • Airconditioning


All-in-installatie is een bedrijf waarin ik al mijn opgedane ervaringen op alle gebieden van de installatiewereld aan U wil aanbieden. Hierbij maak ik gebruik van de beste materialen voor de beste prijs.> Kloppen de gegevens hierboven niet? Klik hier <


MEER Bouw


MEER Installatiebedrijven


MEER Tegelzetters


MEER Loodgieter
twitter facebook rss top