Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

EuroParcs Resort Zuiderzee

Adres:Spijkweg 15
Postcode:8256RJ
Plaats:Biddinghuizen
Tel:+31 (0) 88 070 80 90
E-mail:kcc@europarcs.nl
Website:https://www.europarcs.nl/vakantiepark/resort-zuiderzee

Dit prachtig gelegen vakantiepark heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Jong en oud beleven volop plezier met de faciliteiten op Resort Zuiderzee in Biddinghuizen.

Het overdekte zwembad op het vakantiepark heeft naast de superlange 40-meter waterglijbaan een apart kinderbad voor peuters en kleuters waar ze naar hartenlust kunnen glijden en spelen in het piratenschip. Volwassenen kunnen helemaal tot rust komen in de sauna, whirlpool en Turks stoombad.

Elke schoolvakantie is voorzien van een animatie programma van het animatieam met Beau & Bloem voor onze jongste gasten. Ook staan er geregeld afwisselende en populaire evenementen op het programma, welke leuk zijn voor jong & oud!

Bij mooi weer kun je op de ligweide volop genieten van de zon of heerlijk ontspannen op het eigen lange zandstrand aan het Veluwemeer. Eveneens direct aan het strand bij het Veluwemeer vind je de Beachclub waar je op het terras kunt genieten van het prachtige uitzicht en de diverse gerechten, snacks en ijs. Ontdek dit en meer over de faciliteiten van Resort Zuiderzee.

In de omgeving van Resort Zuiderzee is er ook veel te beleven en te ontdekken, zo kun je mooie wandel- en fietstochten maken. Ontdek meer over de provincie van Resort Zuiderzee en ons vakantiepark in Flevoland.> Kloppen de gegevens hierboven niet? Klik hier <


MEER Jachthavens


MEER Recreatie
twitter facebook rss top