Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Tante Suus Kado

Adres:Plein 22
Postcode:8256AZ
Plaats:Biddinghuizen
Email:info@tantesuuskado.nl
Website:http://www.tantesuuskado.nl/

Tante Suus Kado Tante Suus verkoopt leuke cadeautjes, mooie zeepjes en heel veel artikelen om het gezellig te maken in huis. Met de opening van de winkel komt een grote droom van Sabina uit.

Tante Suus is de eerste winkelier in Flevoland die het Deense merk IB Laursen verkoop, één van de trendsetters in de Scandinavische landen als het om woonaccessoires, cadeauartikelen en verpakkingsmaterialen gaat.

Een ander interessant artikel welke Tante Suus verkoopt zijn de zeepjes van Puur Zeep. Puur Zeep is plantaardig, dierproefvrij en verzorgend. De zeep is verkrijgbaar in diverse heerlijke geuren en vormen, zo zijn er bijvoorbeeld, voor de kerst, zeepjes in de vorm van een kerstboom en in de vorm van een engeltje.


De winkel is gevestigd in het pand van Van Bemmel Bloemen. Sabina van Bemmel deelt het pand met haar ouders John en Yvonne van Bemmel.

"De combinatie van cadeauartikelen en bloemen zie je steeds vaker. Op deze manier kan een leuk vaasje gelijk gevuld worden met bloemen om een leuk kompleet cadeautje te maken. Ook andere artikelen kunnen leuk samengesteld worden, het samenstellen is iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen maar het belangrijkste doel is natuurlijk dat klanten met een goed gevoel en een leuk ingepakt cadeautje de winkel verlaten." aldus Sabina.


Onjuiste gegevens? Klik hier.
Winkelcentrum
twitter facebook rss top