Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Strandpaviljoen Bremerbaai

Adres:Bremerbergdijk 35
Postcode:8256 RD
Plaats:Biddinghuizen
Tel:06 333 633 14
Website:https://bremerbaai.nl/

De Bremerbaai is een gloednieuw strand aan het Veluwemeer. In maart 2015 is begonnen met de aanleg van dit 300 meter lange strand.

Uniek aan dit strand is dat er ook daadwerkelijk gezwommen kan worden in het Veluwemeer. Waar het water aan de overige stranden aan het Veluwemeer slechts tot aan de kniëen komt, is hier een zwemgedeelte van 1,80 meter diep gecreëerd. Naast dit zwemgedeelte is er volop gedacht aan recreatie. Er is een groot speeleiland gemaakt, er zijn diverse weideheuvels en mooie kronkelende paden, en het klapstuk van het strand is de 160 meter lange pier, die recht het Veluwemeer in loopt. Aan deze pier kunnen boten aanmeren, is een uitkijktoren gebouwd en bevindt zich de opstapplaats van de fietspont naar de Veluwe.

Strandpaviljoen Bremerbaai mag zich met trots het strandpaviljoen van deze bijzondere locatie noemen. Met 100 zitplaatsen op het gedeeltelijk overdekte terras en nog eens 60 plaatsen binnen in ons gezellige restaurant is er voldoende ruimte om iedereen van een lekker drankje en/of heerlijk gerecht te voorzien. 's Ochtends kunt u bij ons terecht voor één van onze koffiespecialiteiten met een stuk ambachtelijk gebak, en u kunt verder de gehele dag bij ons terecht om te genieten van de gerechten die op onze zorgvuldig geselecteerde en uitgebreide kaart staan.


Onjuiste gegevens? Klik hier.
Restaurants
twitter facebook rss top