Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb

Blonk Biddinghuizen BV


Blonk Biddinghuizen BV
Adres:Noorderbaan 91
Postcode:8256 PP
Plaats:Biddinghuizen
Tel:0321-335353
E-mail:biddinghuizen@blonkagri.com
Website:http://www.blonkagri.com/

Blonk is een groothandel in granen, zaden, peulvruchten, (poot-) aardappelen, uien, kunstmest en zaaizaden. Gestart in 1882 te Zeghwaert (Zoetermeer) in de korenmolen “de Hoop” (Ma Cuisine).

Doordat het landbouwgebied rondom Zoetermeer verstedelijkte en dus als agrarisch gebied ten onder dreigde te gaan, werd er eind jaren 60 een vestiging gesticht in Biddinghuizen, het summum van agrarisch Nederland. Bijna tegelijkertijd kwam de graanhandel Jan Noordam (v/h Fa. W.P. van der Tas) in Moerkapelle te koop. Denkende dat we daarmee de huizenbouw en snel oprukkende industrie voor konden blijven, kwamen we dus in Moerkapelle terecht.

Om niet afhankelijk te worden van een gebied werd er in 1994 een splinternieuw schoningsbedrijf betrokken in Willemstad. In 1995 werd Mulder Marne BV aangekocht met silo’s in Appingedam en Zoutkamp. Dit laatste bedrijf is gespecialiseerd in de import van landbouwproducten. Een vestiging in Aalsmeer is intussen weer verkocht omdat Schiphol wel erg veel plek ging innemen met alle randverschijnselen van dien. De vaak meevluchtende boeren komen gelukkig dus al vaak in een gebied terecht waar wij ook vertegenwoordigd zijn.> Kloppen de gegevens hierboven niet? Klik hier <


MEER Agrarisch
twitter facebook rss top