Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
PolderTEAK PolderTEAK
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

Tamarisk ronde verder in het schooldammen

Maandag 24 januari 2011
Tamarisk ronde verder in het schooldammen
Foto: PCBS De Tamarisk - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Woensdag 19 januari werd in het Denksportcentrum in Dronten het kampioenschap schooldammen gemeente Dronten gespeeld.

Vanuit Biddinghuizen was De Tamarisk vertegenwoordigd met drie teams. Eén team pupillen (groep 7 / 8) en twee teams bij de welpen (groep 5 / 6).


Bij de pupillen waren Gerwin Schaap, Marieke de Vries, Rick van Os en Thomas van Wijngaarden het sterkste – en meest ervaren – team van de middag. Er werden acht wedstrijden gedamd en het pupillenteam won deze allemaal met 8 – 0 en werd daarmee ongeslagen kampioen van de gemeente Dronten.


In het toernooi van de welpen was iets meer spanning, daar ging het kampioenschap tussen De Branding (uit Swifterbant) en de twee welpenteams van De Tamarisk. Uiteindelijk werd De Branding kampioen, welpen 1 van De Tamarisk (Jurjen de Vries, Daniël Hilgenkamp, Henrike van de Vliert en Annemiek Stuifzand) werd tweede en welpen 2 (Joran Schaap, Mark Verweijen, Lucas Wery en Christiaan Doornbos) werd derde.

Hiermee hebben – wederom – alle teams van De Tamarisk zich geplaatst voor het volgende toernooi: het strijden om het kampioenschap van Overijssel.


Uit handen van wethouder Paul Gach ontvingen de winnaars kun prijzen.
Damclub Dronten kan terugkijken op een geslaagde middag met veel enthousiaste kinderen die maar weer eens bewezen dat een denksport leuk is om te doen en in veel gevallen meer energie en denkwerk kost dan gedacht.

Klik hier voor alle foto's

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Denksport
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top