0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Van Bronckhorst bij ruilmiddag Stars of Football

Dinsdag 25 januari 2011

BIDDINGHUIZEN - Zojuist is bekend geworden dat Giovanni van Bronckhorst woensdag 26 januari aanwezig zal zijn tijdens de ruilmiddag Stars of Football op Sportpark De Schelp.

C1000 Jan Schuurhuis heeft Feyenoord bereid gevonden om die middag van 14.00 tot 17.00 een aantal clinics te komen verzorgen.

Ben Wijnstekers, oud aanvoerder van Feyenoord en het Nederlandse elftal, komt met een aantal assistenten. Zij zullen deze middag op het terrein van BAS voetbal hun clinics geven. Tijdens deze clinics is er voor de overige aanwezigen de kans om een aantal voetbalgerelateerde onderdelen af te leggen. Deze onderdelen zullen begeleid gaan worden door enthousiaste C1000 medewerkers en leden van BAS voetbal.

Naast Wijnstekers zal dus ook Giovanni van Bronckhorst aanwezig zijn.

Voor de besten per onderdeel (in leeftijdscategorieën) zal er een leuke prijs beschikbaar zijn. Voor de jongste fans zal er een springkussen staan.

Ruilen
In de kantine zal er volop de gelegenheid zijn om je Stars of Football stickers te ruilen. Mocht je nog geen album hebben, is deze daar voor slechts € 1.00 te verkrijgen. De helft daarvan gaat naar de Johan Cruijff Foundation; Johan Cruijff schreef zelf ook het nawoord van het album. Verder is er nog de mogelijkheid om je lokale sportplaatjesalbum, kompleet te maken. Natuurlijk kun je in de kantine terecht voor wat te eten en drinken.

Laat je eigen Stars of Football foto maken
Bij C1000 Jan Schuurhuis kan je de helden van het Nederlandse voetbal verzamelen. Maar het is nu ook mogelijk om je eigen Stars of Football foto te laten maken.

Leukste actiefoto
C1000 ondernemer Jan Schuurhuis: “De foto’s van de stars zijn allemaal gemaakt in een geheime loods. Wij hebben een grote afbeelding van een wand uit deze loods. Deze zullen wij tijdens onze ruilmiddag in de kantine van BAS voetbal hangen. Iedereen kan voor deze afbeelding gaan staan/springen of een truc doen om zo de leukste actiefoto te maken. Speciaal hiervoor heb ik woensdag 26 januari, van 14.00 tot 17.00 een fotograaf in de kantine. Hij maakt van iedereen die dit wil een gratis foto die later op te halen is. Zo kan je dus jezelf toevoegen aan de eregalerij van stars!”.

Over Stars of Football
Vanaf 27 december kunnen bij C1000 gratis 54 unieke fotokaarten van 33 verschillende voetballers bij elkaar gespaard worden. Het is een bijzondere verzameling helden van toen en nu, variërend van Giovanni van Bronckhorst tot Wesley Sneijder en van Edwin van der Sar tot Maarten Stekelenburg. Ze zijn gefotografeerd op een manier zoals we ze niet vaak zien en waarmee recht wordt gedaan aan hun unieke talent. Al deze Stars komen samen in een mooi vormgegeven album. Dit album gaat over de grote mannen van het Nederlandse voetbal die in het geheim samen trainen om elkaar nog beter te maken en van elkaars talenten te leren.

C1000 Schuurhuis

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top