Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa

WereldVrouwenDag in Biddinghuizen

Dinsdag 22 februari 2011

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 4 maart wordt in Biddinghuizen, in het kader van WereldVrouwenDag, een bijeenkomst georganiseerd door ondernemende vrouwen uit deze plaats.

Op deze bijeenkomst zullen een groot aantal vrouwen uit Biddinghuizen zichzelf presenteren in de vorm van demonstraties en presentaties.

De diversiteit is groot. Deze dag is niet alleen bedoeld voor dames, ook voor heren en kinderen er zijn allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld demonstraties van diverse sportscholen, mini workshops, een kleurwedstrijd en een handpoppenspel.

WereldVrouwenDag
Op 8 maart a.s. wordt wereldwijd “WereldVrouwenDag” georganiseerd. Sinds 1975, het internationale jaar van de Vrouw, wordt deze dag wijd verspreid over de hele wereld gevierd. In 1978 werd 8 maart door de Verenigde Naties officieel erkend als internationale vrouwendag en in sommige landen is het inmiddels een officiële feestdag.

Internationale Vrouwendag staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. Het thema van deze dag in Biddinghuizen is: Samen staan we sterk voor Malawi. De Stichting Timalawi zet zich in voor de ambitieuze jongeren in Malawi met als doel de armoede te verminderen. De opbrengst van deze dag zal geheel ten goede komen aan dit goede doel. Daarnaast zijn er diverse lokale ondernemers die deze dag sponseren zodat er zoveel mogelijk geld naar de stichting Timalawi gaat. www.stichtingtimalawi.nl.

U wordt van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan deze bijeenkomst. Van jong tot oud, dames én heren. Graag presenteren de ondernemende dames uit Biddinghuizen zich aan u. U bent van harte welkom op vrijdag 4 maart a.s. van 15.00 tot 21.00 uur in de Voorhof in Biddinghuizen. De toegang is gratis.

Organisatie WereldVrouwenDag Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top