0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Gratis basketballmiddag voor jongeren geslaagd

Dinsdag 1 maart 2011
Gratis basketballmiddag voor jongeren geslaagd

BIDDINGHUIZEN - De gratis CliK-activiteit in Biddinghuizen was een groot succes. Afgelopen donderdag stond het hele Koetshuis vol enthousiaste basketballers.

In samenwerking met BAS Basketbal had De Meerpaal een sportieve middag georganiseerd.

Vrijwilligers van BAS Basketbal hebben in Biddinghuizen in de voorjaarsvakantie een leuke en sportieve middag bezorgd aan kinderen van 6 tot 12 jaar. BAS Basketbal heeft verschillende spellen gespeeld met de jongeren, waaronder Levend Kwartet en verschillende circuits met basketballen. Maar liefst vijftig kinderen kwamen op het dribbelende geluid in de zaal af.


De middag werd geopend met een gezamenlijke activiteit waar iedereen lekker warm van werd: trefbal. Daarna werden de kinderen verdeeld over de verschillende onderdelen waar ze aan verschillende basketballtechnieken konden snuffelen. Na een paar minuten rust, met een lekker glas ranja, werd de middag vervolgd met nog meer oefeningen. Er kwamen hierbij verschillende spelletjes aan bod, zoals staartentikkertje waarbij je moest dribbelen. Allemaal spellen waarbij je goed moest samenwerken. Als afsluiting werd nog de schotvaardigheid op de proef gesteld.

Al met al een gezellige en vooral sportieve middag waarbij de basketballkriebels zeker aanwezig waren.

Ook graag eens basketballen? Kom dan gerust een keer meetrainen bij BAS Basketbal op donderdagavond van 17.45 tot 19.00 uur.

CliK
In de vakanties organiseert De Meerpaal een aantal gratis, leuke en sportieve activiteiten voor jongeren in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant onder de noemer CliK.

CliK is onderdeel van het BOS-project (buurt, onderwijs en sport) en is een initiatief van de gemeente. CliK heeft drie doelstellingen: de ‘CliK’ die de kinderen door samenkomst met elkaar krijgen; de ‘CliK’ die de kinderen met de activiteit of sport krijgen; en kinderen die de activiteit ver‘CliK’ken aan elkaar. De bijeenkomst bestaat uit een sport- en/of spelmiddag voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Een bepaald thema of sport staat dan centraal.

Noteer alvast dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 mei 2011 in je agenda! Dan vindt er weer een leuke sportieve activiteit plaats in Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten. Het thema is nog niet bekend, houd dus internet en de kranten in de gaten. De CliK-activiteiten zijn helemaal gratis.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek CliK
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.9 °C
  • 0.0 mm
  • 11.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top