Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Schop in de grond in De Graafschap

Maandag 14 maart 2011

BIDDINGHUIZEN - Het is zover: de schop gaat in de grond in woonwijk De Graafschap in Biddinghuizen. Dit betekent dat de bouw van uw droomhuis een feit kan worden.

Zaterdag 19 maart a.s. start de kavelverkoop van 10 particuliere kavels aan de Oldebroekerweg 39 in Biddinghuizen (hoek Baan/Oldebroekerweg).

Wethouder Engelvaart heet u op de voormalige kavel van De Graaf welkom met een kop koffie/thee om vervolgens het startsein te geven voor de verkoop van deze kavels. U bent tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom voor de inschrijving, het bezichtigen van de plannen en/of het stellen van vragen.

Kavelverkoop gefaseerd van start
De kavelverkoop van De Graafschap gaat gefaseerd van start. In april 2011 wordt in fase 1 gestart met het bouwrijp maken van de grond voor 10 reguliere kavels. Op 19 maart a.s. gaan deze kavels in de verkoop. Ook wordt gestart met het bouwrijp maken van 7 unieke boerderijwoningen. Deze kavels worden op 1, 2 en 3 april, tijdens de Beurs ‘Eigen Huis (ver)Bouwen’ in de jaarbeurs in Utrecht, uitgegeven.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek De Graafschap
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top