0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Laat maar komen die Koninginnedag

Zaterdag 2 april 2011
Laat maar komen die Koninginnedag
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Koninginnenach en Koninginnedag in Biddinghuizen. Het is bijna zover. Dé feestdag in het voorjaar waar iedereen naar uitkijkt.

Traditiegetrouw wordt er in de feesttent op het evenemententerrein op 29 april gestart met de Koninginnenach. Dit keer met de top 100 band “Impact”, op dit moment de meest gevraagde band van Noord Holland.

Een 5 mans formatie met een dijk van een zangeres. Het enthousiasme, plezier, de humor en energie spetteren van het podium af en dat maakt Impact dé band om Biddinghuizen op z’n kop te zetten. Impact speelt echt alles wat u wilt horen. De nieuwste hits, oude klassiekers, disco, rock, pop en allemaal in een ontzettend hoog tempo.

Start Koninginnedag
Op Koninginnedag starten we vanaf het Plein met de versierde fietsenoptocht. Om 9 uur zal de burgemeester, na het vlaghijsen en het Wilhelmus zingen onder begeleiding van Maris Sonores, hiervoor het startsein geven.

Aansluitend kan een ieder koffie, thee of ranja met koek in de feesttent op het evenemententerrein bestellen.

Natuurlijk is er de hele ochtend vrijmarkt in het winkelcentrum.

Kinderspelen en Biddinghuizer Wii-kampioenschap
In de tent is ’s ochtends al voor de allerkleinsten (tot ca 4 jr) een hoekje ingericht met springkussen en speelatributen en voor de wat oudere kinderen (4-12 jr) staat er ook een springkussen.

De hele dag kunt u (van 4 tot 99 jaar oud) meespelen om het Biddinghuizer Wii-kampioenschap. Er staan 2 Wii’s opgesteld zodat iedereen in zijn leeftijdsklasse mee kan strijden voor de winst.

Spelletjescirquit
Om 13.30 uur begint voor de kinderen het spelletjescircuit. Dit keer in de vorm van een Levend Ganzenbord waarbij alle kinderen het ganzenbordspel doorlopen en onderweg diverse weet- en doe-opdrachten krijgen. Aan het eind is er natuurlijk voor iedereen een ijsje.

Eieren Gooien en ??
’s Middags vind vanaf 13.30 uur op het evenemententerrein het jaarlijks Biddinghuizer Kampioenschap Eieren gooien plaats. Er is een jeugdklasse (12 t/m 15 jr), een heren en een damesklasse. Uitdaging is natuurlijk de 42 meter van vorig jaar te overtreffen.

Naast het eieren gooien kan men dit jaar voor het eerst ook op ander gebied de strijd aan gaan. Een drietal spektakelspelen staan er klaar voor een ieder boven de 12 jaar, namelijk sumo-worstelen, gladiatorgevecht en Bungee Mexico. Pure sport waarin behendigheid zeker zo belangrijk is als kracht. Dit alles is uiteraard ook vermakelijk voor het publiek.

Bij Bungee Mexico staan voor de winnaars echte ‘Mexico’-prijzen klaar.

Feestavond met Zeldzaam
Om de Koninginnedag compleet te maken, wordt er ’s avonds afgesloten met een zeer toepasselijk spetterend Oranjefeest met onze eigen Biddinghuizer band Zeldzaam in de feesttent.

Een avond vol swingmuziek, met bekende nederlandstalige nummers, steengoede top40 covers en eigen nummers, met een knipoog naar het afgelopen WK Voetbal evenement in de VuvulzelArena.

Kortom dit mag u niet missen: oranje gekleed maken we er samen een knalfeest van!

Koninginnedag in Biddinghuizen, we vieren het samen!

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 25.6 °C
  • 0.0 mm
  • 25.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top