Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Popwedstrijd voor Flevolandse bands

Vrijdag 8 april 2011

BIDDINGHUIZEN - XL de Ateliers organiseert de derde editie van de Flevo Band Battle. Na het succes van de eerste twee edities worden Flevolandse muziekgroepen wederom uitgenodigd deel te nemen aan de wedstrijd.

De Flevo Band Battle is een wedstrijd voor muziekgroepen uit Flevoland. Tijdens de voorrondes en de daaropvolgende finale worden bands beoordeeld op originaliteit, compositie, instrumentenbeheersing, presentatie en samenspel. Ook kent de battle een publieksprijs. Winnaars ontvangen naast eeuwige roem en champagne, een aantal masterclasses en opname van een videoclip.

Online voorrondes
Uit de aanmeldingen worden bands geselecteerd die aan de online voorrondes mogen deelnemen, waarna 6 bands doorgaan naar de finale. Deze vindt dit jaar plaats op zondag 22 mei, tijdens de Kunstmanifestatie. Deelname is alleen mogelijk voor Flevolandse bands die eigen nummers maken (dus géén covers).

Aanmelden kan via een mail naar techniek@xldeateliers.nl met vermelding van bandnaam, contactgegevens en demo. Meer informatie over de Flevo Band Battle is te vinden via: http://www.flevobandbattle.nl.

XL de Ateliers

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top