Kjell's Opslag Kjell's Opslag
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Peter Evers Peter Evers

BAS Dames eindigen competitie winnend

Woensdag 13 april 2011
BAS Dames eindigen competitie winnend
Foto: BAS Basketball

BIDDINGHUIZEN - De dames van BAS Basketbal hebben de competitie afgesloten met een overwinning. In het eigen Koetshuis werd Uitsmijters uit Almelo verslagen met 57-48.

Het eerste kwart is nog voor de bezoekers. Uitsmijters speelt scherper en leidt na het eerste kwart met 11-14. In het tweede bedrijf stelt BAS orde op zaken. Alissa weet drie driepunters te maken, zodat BAS halverwege de wedstrijd op een 27-20 voorsprong staat.

In het derde kwart wordt goed begonnen, maar wordt het daarna rommelig. Lijnen worden aanvallend niet meer gelopen en dat komt het spel niet ten goede. Omdat er verdedigend hard wordt gewerkt, blijft het verschil binnen de perken, zodat er een stand van 42-33 op het bord komt.

uitsmijters probeert in het laatste kwart nog terug te komen en bij 47-41 lukt dat ook heel aardig. Dan zet BAS definitief de wedstrijd naar haar hand en wint uiteindelijk verdiend met 57-48.

Jan Verhoeff, trainer van de dames: "Ik kijk terug op een mooi seizoen. Voor een trainer prachtig om met zo’n jonge groep te werken. Als ik nog denk aan onze eerste oefenwedstrijd in Almere en aan de tweede helft van de competitie nu dan hebben we geen stappen gemaakt maar grote sprongen."

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top