Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

De Paashaas is door zijn rug gegaan (4)

Dinsdag 19 april 2011
De Paashaas is door zijn rug gegaan (4)
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Maandag 25 april is het Tweede Paasdag. Dan verstopt de paashaas weer eieren in het bosje vlakbij De Scharrelberg en het eiland. Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen, is de paashaas door zijn rug gegaan bij het ophalen van de duizend eieren bij de ei-boerderij.

De paashaas heeft Pjing-Pjás-Ei-San, zijn oom uit China, via de mail gevraagd om een oplossing te bedenken voor die zware eieren. Gisteren kreeg de paashaas een mailtje terug en daarin stond de oplossing! O, de paashaas is nu zo blij!

Weet je wat Pjing-Pjás-Ei-San namelijk heeft bedacht?

“Gebruik gewoon Chineese eieren, die zijn wel tien keer zo licht en ze zien er nog veel leuker uit ook.” Chineese eieren, dat de paashaas dat zelf niet kon bedenken, jee wat dom.

“Ik ga er gelijk 1000 bestellen in China. Als het goed is, heb ik ze dan nog net op tijd binnen om ze voor Tweede Paasdag te verstoppen”, sprak de paashaas.

Zo gezegd, zo gedaan. Hij pakte zijn laptop en bestelde via internet wel duizend eieren uit China. “Wat is mijn oom toch slim”, mompelde de paashaas, terwijl hij aan het typen was. “Hé, nu ik toch een mailtje aan het maken ben, kan ik gelijk wel even een oproepje aan alle kinderen laten plaatsen in de Biddinghuizen Actueel en op Bhznet. Dan vraag ik ook of alle kinderen verkleed of geschminkt willen komen als ze op Tweede Paasdag eieren komen zoeken; dat staat zo gezellig”.

Hè, hè, gelukkig. Alle problemen lijken nu opgelost en het gaat ook al weer een stuk beter met de zere rug van de paashaas. Nu maar hopen dat die eieren uit China op tijd komen.

Oproep van de paashaas aan alle kinderen:
Maandag 25 april is het Tweede Paasdag. Dan verstop ik wel 1000 eieren in het bosje vlakbij de Scharrelberg en het eiland. Tussen al die eieren zitten 6 gouden eieren verstopt. Wie meehelpt zoeken, krijgt paaseitjes en wie een gouden ei vindt, krijgt iets extra’s. Ik zou het heel leuk vinden als je komt en het is nog leuker als je verkleed of geschminkt als paashaas komt. Pappa’s en mamma’s en opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook welkom maar die mogen niet helpen zoeken (of een klein beetje als je nog heel klein bent). Het zoeken begint om 11.00 uur. Dus ik zie je graag op maandag 25 april om 11.00 uur vlakbij de Scharrelberg.

De paasgroeten van de paashaas (en van Pjing-Pjás-Ei-San)

Paaseieren zoeken in Biddinghuizen, we doen het samen!

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.6 °C
  • 0.0 mm
  • 21.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top