Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

De Scharrelberg bestaat in mei 30 jaar

Woensdag 27 april 2011
De Scharrelberg bestaat in mei 30 jaar
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Dierenpark De Scharrelberg bestaat in mei van dit jaar 30 jaar. Daarom is de open dag die het dichtst bij deze datum ligt, gekozen om extra leuke dingen te organiseren.

Op woensdagmiddag 11 mei is er van 13.00 uur – tot 16.30 uur een open dag om deze mijlpaal te vieren. Behalve deze bijzondere open dag opent de Scharrelberg in 2011 haar hekken op nog drie andere dagen; woensdag 29 juni, woensdag 7 september en op dinsdag 4 oktober (Dierendag).

Activiteiten
Zoals op elke open dag is het op woensdag 11 mei mogelijk om een kijkje te nemen binnen de hekken van de Scharrelberg en de dieren van dichtbij te bekijken. Voor deze dag zijn er extra activiteiten georganiseerd. Zo zal er een springkussen zijn voor de allerkleinsten. Voor de wat oudere kinderen is er een speurtocht met vragen over de Scharrelberg zelf en de dieren van het dierenpark. Verder zijn er diverse lekkernijen verkrijgbaar voor iedereen.

Kleurplaatwedstrijd
Alle kinderen van de basisscholen zullen op school een kleurplaat uitgedeeld krijgen. Deze kleurplaat moet uiteraard zo mooi mogelijk worden ingekleurd. Daarna kan de kleurplaat worden ingeleverd bij de C1000 in Biddinghuizen, in de speciaal daarvoor bestemde inzamelbus. De zes vrijwilligers van de Scharrelberg zullen hoogstpersoonlijk de mooiste ingekleurde kleurplaten uitzoeken. Dit gebeurt in drie leeftijdscategorieën: 0 – 5 jaar, 6 – 9 jaar en 10 – 12 jaar. Uiteraard is er voor drie winnaars een leuk prijsje te winnen. Voor de allerkleinsten zijn er ook kleurplaten verkrijgbaar bij de kassa van C1000.

Prijzen
Eén van de prijzen zal ook zijn een dagje meelopen met de vrijwilligers van de Scharrelberg. De winnaar van deze prijs kan van heel dichtbij meemaken hoe het is om de dieren te voeren en te verzorgen.
De activiteiten van deze bijzondere dag worden mede mogelijk gemaakt door C1000 Jan Schuurhuis, Vlaanderen Mailing & CopyService en het Speelkwartier.

De Scharrelberg

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Scharrelberg
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top