Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Rivièra Parc investeert in nieuwe activiteiten

Dinsdag 24 mei 2011

BIDDINGHUIZEN - Rivièra Parc, het recreatiecentrum direct gelegen aan het Veluwemeer, start eind 2011 met diverse nieuwe activiteiten.

Vanaf de kerstvakantie kan men o.a. ook lasergamen in de compleet vernieuwde hal met 2 verdiepingen en paintballen op het buitenterrein.

Rivièra Parc investeert in 2011 in diverse nieuwe activiteiten. Onder de naam Rivièra FUN Village kan men vanaf eind 2011 terecht voor lasergamen in de vernieuwde hal van 2 verdiepingen, maar ook boogschieten, sumoworstelen of rodeostier rijden is mogelijk.

Naast de vernieuwde activiteitenhal kan men outdoor, op een speciaal daarvoor ingericht veld, paintballen. De bestaande activiteiten zoals het zwemmen in het overdekte zwembad, klimmen en klauteren in Kidz Village en bowlen blijven gewoon bestaan.

Om het lasergamen en de andere activiteiten mogelijk te maken zal de huidige sneeuwhal “Snow Village” per 1 september 2011 worden gesloten en compleet worden omgebouwd. Zo komen er onder andere 2 verdiepingen in met allerlei obstakels waarachter men zich kan verschuilen. De keuze om de sneeuwhal te sluiten en te starten met o.a. lasergamen en paintballen is gemaakt om het aanbod van activiteiten nog aantrekkelijker te maken.

Met Rivièra Fun Village biedt Rivièra Parc voor elke leeftijd en elke gelegenheid mogelijkheden voor een dagje uit, kinderfeestje of ander groeps- of bedrijfsfeest. De combinatie van lasergamen en paintballen met het zwembad, het kinderspeelparadijs, de bowlingbaan en de diverse horecamogelijkheden zorgen voor een compleet en gevarieerd aanbod van arrangementen en activiteiten.

Rivièra FUN Village is onderdeel van Rivièra Parc, één van de grootste campings van Nederland. Naast een uitgebreide keuze uit kampeerplaatsen in het parkgedeelte of op beach en mooie ligplaatsen in de jachthaven biedt Rivièra Parc voor de “luxere” kampeerder ook verhuuraccommodaties. Het park beschikt over een overdekt zwembad, een eigen zandstrand, diverse restaurants, een supermarkt, een jachthaven, een bowlingbaan en een chaletpark.

Meer informatie over Rivièra Fun Village is te vinden op http://www.rivierafunvillage.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Europarcs Resort Zuiderzee
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Recreatie
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.9 °C
  • 0.0 mm
  • 17.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top